W tym roku wiśnie wyjątkowo pięknie i czewieniście się wybarwiają, masz rację Danusiu, przeważnie to są żółte alko nijakie Dzisiaj musiałam trochę pojeździć po okolicach i podziwiałam jakie są płomienne
Te mocne krzewy, co to nie dają się prowadzić w kulki, to co jakiś czas trzeba całkiem do dołu ściąć, odmłodzić, wtedy wydadzą nowe drobniejsze pędy i całą zabawę można rozpocząć od początku.
Zarejestrowanych jest oficjalnie teraz 1195 osób, ale online (czyli niezarejestrowani) wchodzi bardzo dużo, to Ci co są niezarejestrowani. Mamy bardzo aktywne forum
Zobaczcie tylko na ilość postów, czy wyświetleń poszczególnych wątków
Ale przede wszystkim zwróćcie uwagę jak piękne mamy ogrody
To wspaniale, że jest nas coraz więcej, i więcej. I tych odwiedzających, i piszących.
Bo wspaniale jest podpatrywać ogrody innych, uczyć się od siebie, wymieniać doświadczeniami , a także roślinkami i oczywiście bywać w zaprzyjaźnionych ogrodach.
Powiem Wam, że polubiłam jesień. Chyba dlatego że jest ona w tym roku tak ciepła i sucha.
Mokrej i zimnej nie znoszę. Nawet nieźle jakoś po tej zmianie czasu na zimowy, tak nie boli jak się ściemnia po czwartej