Tak Kasiu, tyle ze wiosną ją przesadzalismy i będzie mniej kwiatków niż rok temu.
Żółta u ciebie cudo, nasze jakoś mizernie idą, jaka u ciebie jest?
Piruetka takie samo stadium mam.
Dziękuję
To chyba ich trzeci sezon. ...Magnolia przysłała mi kilka sadzonek w większej kopercie....teraz tak się rozrosła,ze nie wiem czy jedna by weszła do tej koperty
Już kilka osób obdarowalam swoimi sadxonkami....
Iza to magnolia soulangiana ( tutaj znana pod nazwa Tulpenmagnolie) Bardzo popularna i ladna, ja jestem z niej zadowolona U mnie kwitnie duza iloscia kwiatow i co rok jest ich wiecej
Kasia wiosna u Ciebie przepiękna, też czekam na Twoje i swoje lilie. Dziś dostałam cebule lilii orientalnych, jestem ich bardzo ciekawa. Magnolia jedyna w swoim rodzaju, napawa dumą. Pozdrawiam.
Jest gdzie siedzieć miejsca, stołków i ławek do woli
Jak podrosną to dopiero będzie pokaz Mam jeszcze dwie na dużym ogrodzie , które jeszcze nie kwitły nigdy i teraz dosadzę kolejną, w sumie 6 na dużym i trzy na małym ogrodzie
W tym roku sezon rozpocząłem bardzo wcześnie.
Magnolia już rozwija swoje pączki
Magnolia gwiazdzista pierwszy raz w tym roku wydała kwiaty Tutaj piwonie przebijają się przez kępy kostrzewy
Trawnik wyglada na pierwszy rzut oka "nieźle" ale jest dość nierówny i czeka mnie przy nim sporo pracy
Tutaj odrosty Conici
Tawuła dosłownie w 3 dni cała się "zażółciła"
Pozdrawiam
Mateusz
zawilec rutewkowaty jest piekny, fakt. I kwitnie chyba ze 3 tygodnie.
W tym roku mam troszkę siewek. Tylko strasznie delikatne. Podzieliłabym się, ale raczej podróży nie przeżyją