Tessi, wianek wyjątkowej urody!!!
ale milin, powalił mnie na kolana, taki okaz!!!
koniecznie wiosną pokaż to cięcie, mój idzie byle jak, przesadzę łobuza w inne miejsce!!
Sebciu, ale wianek Ci się trafił (jak ślepej kurze ziarno - przepraszam za określenie ale takie kurze żarty mnie się trzymają). A ja już lada moment będę miała wiosenny wianek upleciony z pędów winogron, które w lutym zetnę.
Miło wspomniałam ostatnio Anglię, Danusia pokazuje takie cudeńka.
Wklejam mój wymarzony wianek na kominek Upolowałem go - i to za całe 19.90 - głupi ma zawsze szczęście
Zakupiłem jeszcze hiacynty z Lidla - byłem pewien, że będą kwitnące to i nabyłem wcześniej drogą kupna taką fliczną skrzyneczkę - i miały posłużyć jako prezent dla Babci. Potem musiałem się wracać do kwiaciarni i dokupić kffiatka w postaci prymulki, bo przecież takiego czegoś nie dam Zdjęcia prymulki nie mam - ale muszę zrobić, bo ma piękny fioletowy kolor zbliżony do szafirowego
Podziwiam milina. Jaki okazały egzemplarz. Pochwała od Grabi i uznanie najwyższe. Wianek cudny. Bardzo mi się podoba. Listki ostrokrzewu miałaś własne czy kupione?
Dziekuję za podpowiedź w sprawie serba. Tak chciałam zrobić ale wolałam zapytać mądrej głowy dla pewności.
Monitko, cudne kulki udało Ci się zdobyć
I wianek przecudny (hmmm, wiem, że pisząc o nim zdradzam, jak dawno u Ciebie nie byłam).
Pomyśłowa z Ciebie dziewczyna (technologia wykonania)
Buziaki zostawiam
Ale że mnie??? Żyję Tylko wczoraj imieniny obchodziłem Na wyprzedażach Tylko wszystko już przebrane.....Ale ogólnie fajnie się wyrwać na chwilkę z domu
Aha - kupiłem śliczny wianek Ale niczym nie będę go ozdabiać. Ma śliczne, przeplatane gałązki - taki jak ma Danusia na domu - jest wieeelki i to za całe 19 złotych!!! A byłem gotów dać za taki o wiele więcej Sklep się nazywa...nanu nana - jakby co W ogóle śliczne rzeczy do domu mieli
Gdzie po wyprzedażach biegałeś w Twojej okolicy?
sklep ..nazwa nie do powtórzenia
i gdzie fotki wspaniałych zakupów.
Ale że mnie??? Żyję Tylko wczoraj imieniny obchodziłem Na wyprzedażach Tylko wszystko już przebrane.....Ale ogólnie fajnie się wyrwać na chwilkę z domu
Aha - kupiłem śliczny wianek Ale niczym nie będę go ozdabiać. Ma śliczne, przeplatane gałązki - taki jak ma Danusia na domu - jest wieeelki i to za całe 19 złotych!!! A byłem gotów dać za taki o wiele więcej Sklep się nazywa...nanu nana - jakby co W ogóle śliczne rzeczy do domu mieli
Witaj Beatko,
moja droga piszesz, że jesteś zajęta a tu widać na poprzedniej stronie Pomocnica 1 Klasa
za poza tym muszę Ci powiedzieć, że wianek świąteczny zrobiłaś bardzo gustowny!