Kochani, wybieramy nowe drzwi do domu. Nie bardzo wiemy na co sie zdecydować. W zasadzie to z tego co wrzuciliśmy do symulacji nic mi się w 100% nie podoba. Może macie jakies propozycje.
Gdybym miała się zdecydować to ja wybrałabym chyba któreś z tych:
To moje RH Cunningams White, dla mnie on jest różowy a nie biały
bukszpany
róża pienna wypuszcza listki
bratki zasiane w sierpniu stłamszone przez snieg ale kwitna
Wkurzona wróciłam z ogrodu, mój M myśli nad kółkami nic nie pasuje wrrrrrrrrr
Troszkę po obcinałam, werandę uporządkowałam, donice postawione puste i myślę co tam wsadzić, kulki na pniu....
Ula dziś troszkę popadało a właściwie pomżyło ale efekt niesamowity, mnóstwo śniegu na ogrodzie zniknęło jak za dotknięciem czrodziejskiej różdżki a jeszcze kilka godzin temu było go pełno. Nie powiem że teraz nie ma ale gdyby tak jeszcze w nocy popadało to może by rano go nie było . Teraz zacznie się era kwiatkowa, nareszcie.Co do eksperymentów to wiadomo ja w moim wieku komputerowa nie jestem ale jak mi się trafił fajny i łatwy program to próbuję co się da z niego wycisnąc i fajnie się tym bawię. A to dla Ciebie.
Agnieszko, zima u mnie tak łatwo nie daje za wygraną, jeszcze leżą resztki śniegu, ziemia nasiąknięta jak gąbka. Ja większość z nas szykuję się do kolejnego sezonu i trochę nagromadziłam roślin. Teraz będzie z tym trochę zabawy, wszystko się naraz zbiegło. Trawnik - rozpaczliwy stan. Wrzucę parę fotek z dnia dzisiejszego.
Pozdrawiam cieplutko
Resztki śniegu - gdybym go nie rozgarniała to pewnie do maja by leżał
Ewciu,masz super zagospodarowaną rabatę bo dużo zimozielonych roślin.
Ja osobiście bym dla ożywienia dała więcej traw i wokół nich cebulowe na jesień powsadzała. Wiosną będziesz miała kolorki. Jeszcze ze 2 hortensje ale wszystkie jednego rodzaju, żeby nie było misz maszu.
I 1 kolor żurawek. Nie dawaj za dużo rodzajów roślin tak jak dziewczyny radzą.
Jak będzie pustawo możesz kulki bukszpanowe lub cisowe sadzić, ewentulanie stożki
Tyle z moich przemyśleń, pozdrawiam.