....chcę Wam jeszcze zacytować smsa którego dzisiaj dostałam...ale ja nic nie reklamowałam...serio...
...to pomyłka... oczywista oczywistość...
" Informacja z Boskiego Biura Obsługi Klienta: Witam, Twoja reklamacja z 24/12/2012 została rozpatrzona pozytywnie. Wysłano do Ciebie świeżą porcję śniegu. Dziękujemy za cierpliwość i polecamy się na przyszłość. Bóg zapłać i Wesołych Świąt."
Dla zainteresowanych, parę zdjęć
To bardzo ciekawe miejsce, o każdej porze roku.
Jak będziecie mieli okazję odwiedzić Monachium - koniecznie zarezerwujcie sobie parę chwil na odwiedzenie tego miejsca
Haniu miło Cię widziec z Twoim pięknym storczykiem. Niestety nadal nie widac tej wiosny . ja sie zaczynam już martwic czy bedziemy miec na jesieni chleb jak tak dalej pójdzie.Kto wie może u nas będzie biegun bo mówili że Ziemia zmieniła położenie względem słońca.Lepiej nawet tak nie myslec. Pozdrówka.
Ale sie ucieszyłam że zakwitła Ci ta przylaszczka. U mnie jeszcze długo nie będzie ich nawet widac to sobie popatrzę na ta którą Tobie dałam nawet ma sporo kwiatków. A dlaczego Cię zaskakuję to nie wiem bo przeciez wiesz że starzy ludzie sa jak dzieci i ja właśnie taka jestem i lubię się pobawic jak widzisz.Mam jeszcze trochę tych gifów.Jak będziesz grzeczna to moze dostaniesz.
wcale się Gosiu nie dziwię na Twój teren potrzeba tego multum a cenę jeżówek podałaś najniższą i co kwiatka nie można wstawiać na gratki? a tam ponieważ i tak piszę to gratuluję Gosiu przekroczenia 900 stronki i wklejam kwiatka