Gierczusia.. postęp.. bo do nikogo nie zaglądam a u Ciebie 4 stronki przeczytałem.....
Jako, że mogę przegapić okrągła rocznicę.. to zostawiam gratki
Dzieło synusia na poprawę nastroju
Niech i Tobie poprawi.. zimowy, ale bardzo radosny.... dziś było na tyle ciepło, że wymagał 3 krotnej reanimacji.. i co reanimacja to zmiana fryzury
Wszystkim, którzy do mnie zaglądają dziękuję za pamięć. Ja odwiedzam czasem Wasze ogrody, chociaż nie zostawiam śladu.
Życzę Wszystkim zdrowych, wesołych i słonecznych świąt, oraz jak najszybszego nadejścia wiosny
Wraz z życzeniami przesyłam Wam własnoręcznie wyprodukowane jajka wielkanocne. Może niezbyt precyzyjnie wykonane, ale ponoć najważniejsze są chęci Jeszcze raz wesołych świąt
Gabisiu, Krysiui Danusiu , dzięki za życzenia. Dla Was i wszystkich pozostałych osób mój pierwszy gif któremu dużo brakuje do doskonałosci ale coś w nim jednak się porusza.
Jolu a gdzie Ty sie podziewasz? Już myslałam że zrezygnowałaś z forum ale widzę że wkleiłaś życzenia na Świeta więc nadal chyba jesteś. Wszystkiego dobrego .
Wszystkim gościom bardzo dziękuję za Życzenia Świąteczne.
Pragnę jeszcze raz złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia, zdrowia, szczęścia, wszelkiej pomyślności w życiu osobistym i zawodowym i samych sukcesów ogrodniczych.
Aby nadchodząca wiosna przyniosła wszystkim radość i szczęście a nasze ogrody były coraz piękniejsze.