Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II
12:38, 01 maj 2013
Ula, te na rynnie donice tylko raz widziałam, wiem, że plastik, ale rosliny zasłonią, też mi ich pomysłowość się podobała
miałam wieczorkiem odpisać, ale po dniu z wnusiami padłam, na nic już nie miałam siły
tulipany żółte zmieniają się, dochodzi kolor limonkowy w nich
też życzę udanej majówki
u nas będą goście i montujemy dla wnuków podwójną huśtawkę ze zjeżdżalnia i torem przeszkód, w sezonie będzie to dla nich frajda
cieszę się, ze się podoba, na jesień zaszaleję z hiacyntami
wypoczywaj
Aniu asc, nawet nie wiesz, jak się cieszę, że dostrzegasz zmiany na plus, tylko tu na forum można o tym pogadać i znaleźć zrozumienie do swoich szalonych poczynań
poszukam przy okazji, bo majówka u mnie pełna gości i pracy, mniej na forum będę
..oboje podlewamy, no nie wiem, jak można tak zgłupieć i tyle pracy sobie dołożyć!
ewa004, dziękuję
ana_art, Aniu będę pokazywać, bo sama czekam jak się one otworzą i jak to wygląda
a taborecik dla mnie Waligóra zrobił, bo ja ciągle na kolanach...bez jego pomocy ani rusz w ogrodzie i nie tylko
Bogda, żyje, żadnej pleśni, teraz pytanie czy włożony do ziemi ruszy; nazwę hosty zapomniałam, ale odnajdę i powiem
odpisałam na pw
Jula, to jest jednak fajne, jak się ozdobi jednorocznymi, poszłam w liściaste
odpadnie skubanie przekwitłych kwiatków, kupuj, to idealna pora
Justynko, gdzie nam przepadłaś! fajnie, ze tez ci się podoba
dzięki
Anita1978, Anitko, takie donice kupiłam w sklepie, pojechałam dokupić i nie było, wiem dlaczego, łatwy i wygodny montaż i cena, 4 zł chyba sztuka; kupowałam w Selgrosie w styczniu,
pozdrawiam
Bogdziu, cieszę się, że praca nie poszła na marne, jakiś efekt jest
dzięki
Marzenko, szafirków mam pełno, bo miałam kiedyś na nie fazę
tulipany dosadzam i hiacynty, a najbardziej pójdę w pachnące żonkile w połączeniu z hiacyntami; ale do klubu cebulowych dołączam
kupię ci i czekam na ciebie
i dzięki za uznanie, zwłaszcza, że u ciebie tak perfekcyjnie, a wiesz, u mnie chaos zawsze gdzieś jest
..miłej majówki
...boś w raju tulipanowym
Sebuś, to mnie też ciut wkurza w szafirkach, a bratki są piękne i kwitną aż do jesieni
MarekW, no dzięki Marku
wiesz, że my jesteśmy szalenie, ale w taki pozytywny sposób, mówię to o nas wszystkich kochających ogrody i pracę w nich
pozdrawiam
Zbysiu, trochę tego jest
dzięki
....one dopiero teraz dadzą czadu, bo akuratna pogoda, nie za gorąco, bo całe słońce i ciepło wy do siebie zabraliście
AgnieszkaW, jak to miło usłyszeć, że praca została dostrzeżona, bardzo dziękuję, wasze uwagi są dla mnie bardzo cenne
Evchen, w tym roku tulipanowe Miłkowo
..niektóre tulipany pachną
buziam
Kindziu/KAsiu, dzięki...odszukam i dam , ale chyba Sum Substance, czy coś koło tego, stara odmiana, na bazie której powstały nowe krzyżówki
agniecha973/ Agnieszka, tak samo widzę zmiany w twoim
tez nie wiem jak sobie poradzę, chyba w beczkach będę zbierać deszczówkę i kto się nawinie pod rękę, będzie pomagał w podlewaniu
Wiunia,pozdrawiam, ja dziś tez z trudem wstałam, wszystko mnie boli, pora się rozruszać
Przetacznik/Weroniko, jak ty byś u mnie zrobiła zdjęcia, to byłoby dopiero co oglądać
bardzo się cieszę, że zmiany oceniane są pozytywnie
Kasiek Bawarka, nie będę cię wynosić z ogrodu, zasiadaj gdzie chcesz, zaraz jeszcze łóżka wyciągnę, to można i poleżeć
dzięki
Basiu, z nasion na razie nic nie widzę, ale 2 miłki od Bogdzi są
może jeden nawet zakwitnie, pokażę
...i chyba ta goryczka w pąkach, tez nią się u Bogdzi zachwycałam, kolor rewelacyjny
Haniu, bardzo się cieszę i dziękuję za pochwały, obojgu nam bardzo miło na sercu
majówka pod katem imienin u nas
, bo Zygmunta jest tylko raz w roku
Martek, ja też czekam jak to wszystko bujnie, bo na razie wszystko głównie pączkuje, pozdrawiam i trzymaj się
dzięki
Jola, dzięki
ja nie wiedziałam, że liście czosnków będą tak olbrzymie, potem pewnie nieciekawie będzie, chyba że hakone i buki je zakryją
Maria667, Marysiu jaka cudna magnolia, dzięki
wszystkie wasze pochwały są bardzo cenne, bo u was też pięknie i wiecie ile pracy trzeba aby coś było
Madzioskoczek, jak miło cię widzieć, wróciłaś z wiosną
dzięki Madziu
Joaska, bardzo dziękuję
jak surfinie nie dadzą rady, zmienię na rojniki
pozdrawiam
ka1sia, Kasiu cieszę się, że mogę wiosnę pokazać i że nic nie zjadło mi cebul, różnie to mogło być, zwłaszcza kretów się bałam, bo do góry nogami wszystko wywalają
ale walka z nimi wygrana
buziam
Betka, cieszę się ze dzięki obecności tutaj, zmiany u mnie zachodzą
pierwszy raz poszłam w koleusy do skrzynek, zawsze albo dalie, albo pelargonie
pozdrawiam
Zawitka, bardzo dziękuję, zerknę u ciebie w czym mogę być pomocna, może coś doradzę
zimna Bruksela, wracaj szybciutko na swoje podwórko, ogród i domek na ciebie czeka
wiosenny!
Aniu monte, u nas tak pół na pół, wilgotno, cit pada ale i słońce momentami, nawet nie jest źle, dla tulipanów dobrze, pozdrawiam
kwiatholandii. Moniko, u ciebie muszą też być, czyli dołączysz do klubu
pozdrawiam
Mira, latam z konewkami, albo szlaufem
...ciekawa jestem ilu doliczysz się u siebie
pracowite, ale tak pod wieczór lubię sobie spacerować i temu wszystkiemu się przyglądać, albo rano
mam zamiar podziwiać tulipany, jeszcze wiele w pąkach
i z góry dziękuję za roślinki
Danusiu, wielkie dzięki, ale tu chyba takich królowych więcej, obie Anie, asc an_art i Marzenka chyba jeszcze więcej posadziły
ale miło mieć jakiś tytuł ogrodowy
buziam
Gosiniak, właśnie ta świeża zieleń i tulipany, to tylko wiosną, pozdrawiam i dzięki
Marzenko, buziam i baw się dobrze wśród hiacyntów i innych piękności
agata19762, Agatko, fajnie że wpadłaś i oczywiście bardzo dziękuję
..jej, tyle pochwał nigdy nie miałam, zaczynam się czerwienić...
danuta_szwajcer/ Danusiu, tak mi się ta wersja podoba, że chyba na jesień powalczę cebularką, dzięki
agata_chrosc, no taka pochwała Agatko! teraz po gościnie u ciebie i tych widokach, zapragnęłam więcej cebulowych
buziam serdecznie
Ewelinko, ogrodniczki muszą mieć gadżety, jak najbardziej zrób sobie prezent na dzień dziecka
w sumie nią się fajnie podlewa
oczywiście dziękuje za słowa uznania
Lena, ojej, a gdzie ty nam przepadłaś! fajnie, że jesteś i będziemy mogli podziwiać twoje cuda, oczywiście cieszę się, że się podoba
..pozdrawiam
Ula, u nas imieninowo i pracowicie będzie, ale w ogrodzie tez coś zrobię chyba, będzie fajnie, życzę tez udanej majówki
Jula, bardzo ci dziękuje, zostawiam widoczki i uciekam do pracy
mam nadzieję, ze też fajnie majówkę wykorzystasz
nadrobię was pewnie, ale z trudnością, ale koniecznie muszę was poodwiedzać
wyspa berberysowa juz w kolorze bordo i kilka widoczków z tulipanami, ale powiem, ze mam dużo więcej fot, a tulipany w tej chwili są obłędne...
miałam wieczorkiem odpisać, ale po dniu z wnusiami padłam, na nic już nie miałam siły
tulipany żółte zmieniają się, dochodzi kolor limonkowy w nich
Aniu asc, nawet nie wiesz, jak się cieszę, że dostrzegasz zmiany na plus, tylko tu na forum można o tym pogadać i znaleźć zrozumienie do swoich szalonych poczynań
ewa004, dziękuję
ana_art, Aniu będę pokazywać, bo sama czekam jak się one otworzą i jak to wygląda
Bogda, żyje, żadnej pleśni, teraz pytanie czy włożony do ziemi ruszy; nazwę hosty zapomniałam, ale odnajdę i powiem
Jula, to jest jednak fajne, jak się ozdobi jednorocznymi, poszłam w liściaste
Justynko, gdzie nam przepadłaś! fajnie, ze tez ci się podoba
Anita1978, Anitko, takie donice kupiłam w sklepie, pojechałam dokupić i nie było, wiem dlaczego, łatwy i wygodny montaż i cena, 4 zł chyba sztuka; kupowałam w Selgrosie w styczniu,
pozdrawiam
Bogdziu, cieszę się, że praca nie poszła na marne, jakiś efekt jest
Marzenko, szafirków mam pełno, bo miałam kiedyś na nie fazę
kupię ci i czekam na ciebie
Sebuś, to mnie też ciut wkurza w szafirkach, a bratki są piękne i kwitną aż do jesieni
MarekW, no dzięki Marku
Zbysiu, trochę tego jest
AgnieszkaW, jak to miło usłyszeć, że praca została dostrzeżona, bardzo dziękuję, wasze uwagi są dla mnie bardzo cenne
Evchen, w tym roku tulipanowe Miłkowo
Kindziu/KAsiu, dzięki...odszukam i dam , ale chyba Sum Substance, czy coś koło tego, stara odmiana, na bazie której powstały nowe krzyżówki
agniecha973/ Agnieszka, tak samo widzę zmiany w twoim
Wiunia,pozdrawiam, ja dziś tez z trudem wstałam, wszystko mnie boli, pora się rozruszać
Przetacznik/Weroniko, jak ty byś u mnie zrobiła zdjęcia, to byłoby dopiero co oglądać
Kasiek Bawarka, nie będę cię wynosić z ogrodu, zasiadaj gdzie chcesz, zaraz jeszcze łóżka wyciągnę, to można i poleżeć
Basiu, z nasion na razie nic nie widzę, ale 2 miłki od Bogdzi są
Haniu, bardzo się cieszę i dziękuję za pochwały, obojgu nam bardzo miło na sercu
majówka pod katem imienin u nas
Martek, ja też czekam jak to wszystko bujnie, bo na razie wszystko głównie pączkuje, pozdrawiam i trzymaj się
Jola, dzięki
Maria667, Marysiu jaka cudna magnolia, dzięki
Madzioskoczek, jak miło cię widzieć, wróciłaś z wiosną
Joaska, bardzo dziękuję
ka1sia, Kasiu cieszę się, że mogę wiosnę pokazać i że nic nie zjadło mi cebul, różnie to mogło być, zwłaszcza kretów się bałam, bo do góry nogami wszystko wywalają
Betka, cieszę się ze dzięki obecności tutaj, zmiany u mnie zachodzą
Zawitka, bardzo dziękuję, zerknę u ciebie w czym mogę być pomocna, może coś doradzę
Aniu monte, u nas tak pół na pół, wilgotno, cit pada ale i słońce momentami, nawet nie jest źle, dla tulipanów dobrze, pozdrawiam
kwiatholandii. Moniko, u ciebie muszą też być, czyli dołączysz do klubu
Mira, latam z konewkami, albo szlaufem
mam zamiar podziwiać tulipany, jeszcze wiele w pąkach
Danusiu, wielkie dzięki, ale tu chyba takich królowych więcej, obie Anie, asc an_art i Marzenka chyba jeszcze więcej posadziły
ale miło mieć jakiś tytuł ogrodowy
Gosiniak, właśnie ta świeża zieleń i tulipany, to tylko wiosną, pozdrawiam i dzięki
Marzenko, buziam i baw się dobrze wśród hiacyntów i innych piękności
agata19762, Agatko, fajnie że wpadłaś i oczywiście bardzo dziękuję
danuta_szwajcer/ Danusiu, tak mi się ta wersja podoba, że chyba na jesień powalczę cebularką, dzięki
agata_chrosc, no taka pochwała Agatko! teraz po gościnie u ciebie i tych widokach, zapragnęłam więcej cebulowych
Ewelinko, ogrodniczki muszą mieć gadżety, jak najbardziej zrób sobie prezent na dzień dziecka
oczywiście dziękuje za słowa uznania
Lena, ojej, a gdzie ty nam przepadłaś! fajnie, że jesteś i będziemy mogli podziwiać twoje cuda, oczywiście cieszę się, że się podoba
Ula, u nas imieninowo i pracowicie będzie, ale w ogrodzie tez coś zrobię chyba, będzie fajnie, życzę tez udanej majówki
Jula, bardzo ci dziękuje, zostawiam widoczki i uciekam do pracy
nadrobię was pewnie, ale z trudnością, ale koniecznie muszę was poodwiedzać
wyspa berberysowa juz w kolorze bordo i kilka widoczków z tulipanami, ale powiem, ze mam dużo więcej fot, a tulipany w tej chwili są obłędne...