Karolino witaj w Kubusiowie Zapraszam jak najczęściej i mam nadzieje, że w Kubusiowie w końcu zacznie coś dziać
ANulka ...no bo ile można?????
Nieszka w zasadzie nie mam już miejsca. Niewiele wysiałam, została jeszcze cała skrzyneczka do wysiewu.... a miejsca ni w ząb. Jak byliśmy u Tracza to sie zastanawiałam jak zwinąć taki wielki produkcyjny stół
A to moje wysiewy... oczywiście ich niewielka cześć na razie. Będę siac więcej ale pogoda musi się ustabilizować
Wysiałam w końcu pomidory i udało mi się kupić etykietki do roślin
Witaj Borbetko z tą doniczką to pomaluj farbą jaką chcesz a po wyschnięciu przetrzyj ot tak byle jak papierem ściernym i powinno być dobrze.Spróbój na dnie zobaczysz jak będzie wyglądać .Pamiętaj farba musi dobrze wyschnąc bo będzie się mazać i będzie żle .Pozdrawiam i życzę wesołych Swiąt i ciepełka Rodzinnego i wiosnnego
Gosiu, to juz wiosna przez pogodę, sporo opóźnień we wszystkich dziedzinach, więc pewnie kwiecień będzie bardzo pracowity, o ile z deszczu pod rynnę nie wpadniemy, bo mogą być ciągłe opady!
chyba trzeba się przestawić na 3 pory roku i inaczej plan układać ja nie wyrobię ze swoimi planami, to juz wiem
miłego dzionka, dziś ciut cieplej, ale wiatr daje popalić
Witaj Basiu Fajnie że jesteś tutaj masz dużą działkę no to polatacie po niej ---ale będzie pięknie i od razu zrobisz tak zeby było ładnie Pozdrawiam trzymam kciuki i Wszystkiego Dobrego w Swięta ,radości i uśmiechu ..;D;D
Dzisiaj znowu posiałam werbenę. Poprzednia wysiana w lutym nie wzeszła, może uda się tym razem.
Resztę nasion zostawiłam i posieję do gruntu, może się doczekam swojej. Trzymajcie kciuki
...nie zasłużyłam na tyle pochwał...mój ogródek maleńki,nie wszystko chce się w nim zadomowić,corocznie eksperymentuję z wysiewami -niektóre zostają na stałe,część już nie powraca...
Będę do Ciebie zaglądać...i dziękuję za wizytę...