Eluś - dzięki za odwiedzinki Dzisiaj zrobiłam zdjęcie całemu mojemu "polu tulipanów" "Szaleństwo" przy tych co mają tysiące ale wiesz co - i tak mi się podoba chociaż miało być tyle samo różowych co kremowych - a jest większość żółtych (no i jak w tym miejscu będą badylki wyglądać???)
no to teraz nowa porcja fotek. Ni e będą takie fajne jak tych artystek co u mnie gościły, a le zawsze to jest super oblecieć ogródek i potem sobie oglądac na monitorze to, co stoi za oknem
Królują oczywiście tulipany. Kombinacja różowych tulipanów van Eyck, białych narcyzów Thalia i białych szafirków bardzo mi się podoba i zostawie ją na rok przyszły. Moze jeszcze zawilców białych dosadzę.
Ewo,
to ja dziekuję, że do nas wpadliście choć plan napięty i daleko do domu. Tak przypuszczałam, że jesteś ciekawą i fajną osobą i sprawdziło się Juz pierwsze zdjęcie bardzo mi sie podoba! czekam niecierpliwie na następne.
Niestety przed 20 czerwca raczej nei damy rady zapuścić się do Niemiec. A czy Wy już tak szybko wracacie? Myślałam, że jeszcze z rok tam będziecie.
Na pewno podczas następnej wizyty w Warszawie sie spotkamy
Pozdarwiam serdecznie i ucałuj wszystkich domowników ze szczególnym uwzględnieniem najmłodszej. Myślę, że gdyby miały szanse to świetnie by sie z Tessą dogadały tak na dłużej
Żeby nie byc gołosłowna - coś tam kopie w ogrodzie
Dla mających sokoli wzrok nawet widać linię przyszłej rabaty
Cisy do przesadzenia - najlepiej do sanatorium aby troche sił i żywotności nabrały...
Kamienie do wywiezienia...
Dziś poczyniłam pierwsze zakupy jednorocznych
Ale w sobotę mus dokupić
Chyb za dużo tych skrzynek, koszyków mam ..
Marzenko miło że zajrzałaś. Zrobiłam jeszcze zdjecia magnolii ale moze wstawie jutro jak jeszcze więcej rozkwitnie o ile ja deszcz nie zniszczy bo ma padac.A dziś jeszcze białe szafirki.
przyszły też dzisiaj "Madżenkowe" donice, jako że miałam rosliny które na nie czekały obsadziłam jedną. Chciałam zakryć tę skrzynke elektryczną. Posadziłam perukowca i podsadziłam bakobą i pelargonia angielską, teraz czekam aż wypuści listki