Mio Amore :)
15:53, 23 mar 2013
Mam chwilkę więc dodam kilka zdjęć ,które znalazłam bo dopiero teraz wiem, że warto jest robić zdjęcia.
Najbardziej żałuję, że nie mam zdjęć moich Bugainvillii, które sama wyhodowałam od patyczka i wszystkie trzy miały po 1,5 wysokości kwitły mi pięknie na różowo, czerwono i pomarańczowo, ale niestety dwa lata temu pierwszy przymrozek je całkowicie umroził
Na tych zdjęciach jest hustawka z której jestem bardzo dumna
Oczywiście mój plan, wymiary i wkład własny przy drobnej pomocy męża
On pracując przez jakiś czas w tartaku przygotował materiał, a później to dwa tygodnie i huśtawka gotowa 
Tutaj altanka (płytki sama układałam) już po dodaniu przedłużenia
Na drugim planie gruz, który trochę mnie drażni, ale w tym roku zrobię na nim skalniak.
To tył ,te kraty tez sama zbijałam. Zdjęcia są z tamtego roku z wczesnej wiosny i trochę się już pozmieniało od tamtej pory np. krata już parawie całkowicie jest pokryta winobluszczem.
A tu moje donice z opon
Pierwsza stoi na studni betonowej, którą już przerobiłam
ale dopiero muszę jej zrobić zdjęcie. Mam jeszcze masę innych wzorów, ale na telefonie i może jutro uda mi się je jeszcze dodać.
Najbardziej żałuję, że nie mam zdjęć moich Bugainvillii, które sama wyhodowałam od patyczka i wszystkie trzy miały po 1,5 wysokości kwitły mi pięknie na różowo, czerwono i pomarańczowo, ale niestety dwa lata temu pierwszy przymrozek je całkowicie umroził

Na tych zdjęciach jest hustawka z której jestem bardzo dumna

Tutaj altanka (płytki sama układałam) już po dodaniu przedłużenia

Na drugim planie gruz, który trochę mnie drażni, ale w tym roku zrobię na nim skalniak.
To tył ,te kraty tez sama zbijałam. Zdjęcia są z tamtego roku z wczesnej wiosny i trochę się już pozmieniało od tamtej pory np. krata już parawie całkowicie jest pokryta winobluszczem.
A tu moje donice z opon