Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Kocham ten ogród 12:30, 16 mar 2013

Do góry
Witaj Elusiu jak miło że jesteś a to dla ciebie pozdrawiam i do zobaczenia w twoim ogrodzie
Roztoczańskie klimaty 12:28, 16 mar 2013

Do góry
Zeta wiosna nadchodzi!!! ZIMA ODWOŁANA. Wysyłam kajak kochana na roztopy, bo w przyszłym tygodniu popłynie ten śnieg oj popłynie!

Nigdy nie mów nigdy 12:26, 16 mar 2013

Do góry
Muszę eMa pogonić, napaliłam się na jeżówki ...
do lecę
Nasz przydomowy ogródek 12:19, 16 mar 2013

Do góry
Witam Zbyszku chyba tak mogę po imieniu dziękuję za odwiedziny i powitanie na razie nie mogę się połapać z tym odpisywaniem do wszystkich i dlatego to tak długo trwa bliskie mi są twoje okolice gdyż mój tata z nich pochodził widzę że masz dużo pomysłów i chęci w tworzeniu ogrodu a to jest godne podziwu pomysły się liczą twoja wierzba japońska cudna bo moja nie jest taka gęsta a ketmania taka wielka i pięknie kwitnie ja mam 2 szt posadziłam 3 lata temu i nie chcą rosnąć są małe i rzadkie chyba mi coś pomożesz w tym temacie pozdrowienia
Ogród z perspektywą na przyszłość 12:18, 16 mar 2013

Do góry
Ciemierniki siedzą juz w donicach

Boćkowe perypetie ogrodkowe 12:17, 16 mar 2013

Do góry
Kaśka wiosna wróciła dzięki Tobie z Zachodu na wschód się przemieszcza!!! Jutro będzie u Ciebie
Wklejam Ci dzisjeszego krokuska

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 12:13, 16 mar 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Oprotestowałam dzisiaj zimno i poszłam sobie zrobić paznokcie
I tu niespodzianka wiosna do nas wraca
OBWIESZCZAM KONIEC ZIMY I BASTA!!!
Zdjęcia z dnia dzisiejszego, żeby nie było, że fotomontaż, robione przed chwilą
Krokusy lekko nadgryzione zębem mrozu ale przeżyły

AMEN!!!! Nareszcie, bo juz myslalam, ze wiosne w tym roku odwolali. Kamien z serca
Nigdy nie mów nigdy 12:13, 16 mar 2013

Do góry
2,49 ???? !!!!!!! Darmo!!!!!

M tylko wiercenie skończy i jadę do Biedronki, w Pszczynie też jest!

Dziękuję!!!

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 12:12, 16 mar 2013

Do góry
Zachód w cieniu ma troszkę więcej śniegu

A ten kopiec to przykryte hortensje ogrodowe

Północy nie foce bo mi tam było zimno
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 12:11, 16 mar 2013

Do góry
Południe

Południowy-zachód

Południowy- wschód

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 12:08, 16 mar 2013

Do góry
Oprotestowałam dzisiaj zimno i poszłam sobie zrobić paznokcie
I tu niespodzianka wiosna do nas wraca
OBWIESZCZAM KONIEC ZIMY I BASTA!!!
Zdjęcia z dnia dzisiejszego, żeby nie było, że fotomontaż, robione przed chwilą
Krokusy lekko nadgryzione zębem mrozu ale przeżyły

Ogrodnik Mimo Woli cd 12:05, 16 mar 2013

Do góry
A tak zięba.. pozowała dla M-a.. foto nawet bez zoooma.... za oknem siedział.. tylko M stwierdził, że szyby są brudne.... I to chyba jedyna okazja kiedy widzi, że takie są, bo tak to mu nie przeszkadza

A teraz krokiem defiladowym odmarsz .....

Ogrodnik Mimo Woli cd 12:02, 16 mar 2013

Do góry
Bogdziu masz rację.. jery są bardziej kolorowe... z pomarańczowym i łepek inaczej umaszczony... no to Finka ma Ziębę ...w całości tylko ziębę I się różnią.. dla potomnych i dla siebie wstawiam obie. Widzisz Bogdziu jaka jesteś potrzebna

Zięba

Zięba jer
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 11:44, 16 mar 2013

Do góry
Kochana czytam u Gierczusia, że trawek nie ma na Twojej liście chciejstw....... to niemożliwe. Bendom na pewno Jak synuś wrócił z Hameryki, to powiedział, mamuś posadź sobie trawy, jak to pięknie wygląda.. Popukałam mu w czółko i stwierdziłam trawę to mam na trawniku.... Ale ziarenko zasiał.. wiec kupiłam i trawę.. i się zachwyciłam...... potem zobaczyłam, że na Ogrodowisku jest szał na trawki..... wiec jak tu weszłam to już nie odbiegam od standardów w tej materii..
Ogrodnik Mimo Woli cd 11:41, 16 mar 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Śliczne te ptaszki Aniu ... A jak każdemu według nazwiska wysyłasz to ja poproszę jakieś wielkie wąsy

Jest ptaszek który się nazywa wąsatka ale nie mam jego zdjęcia , za to mogę Ci dac dzięcioła z wielkimi wąsami.

Lobelia 11:39, 16 mar 2013

Do góry
moja pierwsza lobelia wysiewana 27-02

i w "inspekcie" domowym

w dwóch donicach wysiałam całą torebkę, planowałam mieć tylko te dwie donice na balkonie, ale wydaje mi się, że trochę jej za dużo wykiełkowało i trzeba to będzie podzielić?
Bajkowy ogród Weroniki 11:39, 16 mar 2013

Do góry
Witaj Weroniczko dziękuję za odwiedziny u mnie ale twój ogród to bajka rajski ogród taki równiutki wypielęgnowany dopieszczony po prostu cudowny moje klimaty a oczko wodne także mi się podoba takie duże minie się też marzy ale mniejsze bo nie mam dużo miejsca a co do lilii to miałam tą jedną nie znam nazwy i już jej nie mam bo mi nornica zjadła jak wkopałam ją do ziemi najpierw miałam ją w donicy to super rosła i pięknie pachniała ale zostały mi tylko zdjęcia a moja tinusia pewnie by się z twoim Kajtusiem polubiła bo jest skora do zabawy z innymi pieskami pozdrawiam a to dla ciebie
Same wątpliwości 11:34, 16 mar 2013

Do góry
Hortensje i miskanty pod ogrodzeniem,
Pod ścianą jakieś iglaki cięte jak żywopłot
Jakieś kule na pniu , przy pierwszej zawijaz z bukszpanu
przed bukszpanami i za nimi 2 kolory wrzosów (lub żurawek)
z drugim na pniu dwa rzędy rozplenic
a przed nimi plac z funkiami

Na tą część z boku domu obejrzyj na gardenarium mały ogród miejski
http://www.gardenarium.pl/realizacje/maly-ogrod-miejski . Niemal jest gotowiec na ten kawałek:

Tak myślę,że problem z trawą w tym miejscu jest spowodowany drzewmi, które zacieniają.U mnie też nie rosla trawa pod drzewami. Z tego powodu wycięliśmy niemal wszystkie drzewa owocowe a ozdobne zepchnęliśmy pod płot. Później poszukam Ci zdjęcia , zobaczysz jaka różnica w trawie. Byliśmy pewni, że będziemy musieli trawnik zakładać na nowo, ale po zabiegach pielęgnacyjnych odżyła pięknie.

Jurajski Ogród 11:33, 16 mar 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
wariacje na temat pewnej skarpy

wiosna

lato

Przepięknie, perukowaca też tnę bo chcę mieć zwartego jak u ciebie
Poznajemy ptaki 11:30, 16 mar 2013

Do góry
Witajcie podglądacze ptaków. Piękne fotki. Ja ze względu na to, że dopadła mnie paskudna grypa, robiłam fotki przez szybe okienną. Przepraszam, że są do kitu, ale może pomożecie mi rozpoznać co to za ptaki zawitały do mnie pierwszy raz.

]

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies