Wiesz co, to wspaniały pomysł, jest tylu ludzi dookoła, którzy są w potrzebie, tyle głodnych dzieci w Polsce
Ludzie, wrażliwi piękno ogrodowe są teoretycznie także wrażliwi na innych ludzi.
Ach jaka ta szarlotka wspaniałaMuszę gdzieś dzisiaj upolować jakąś,bo mi zrobiłaś smaka, ewentualnie serrrrnik
Na pierwszej stronie z reguły dajemy najładniejsze zdjęcia, w końcu to nasz wątek i możemy nadać mu indywidualną oprawę. Ja też zmieniałam kilkakrotnie więc Sebcia rozumiem
Danuś, szarlotka wygląda pysznie, a ja dzisiaj piekłam drożdżowe ale też z jabłkiem i cynamonem i właśnie mimo późnej pory ukroiłam sobie spory kawałek do lektury a co
Bardzo dziękuję Danusiu to Ty wyznaczasz kierunek i podnosisz poziom.Dzięki Ogrodowisku i nowym inspiracją sam nie zaznam spokoju nawet w zimie bo już mam nowe plany na pewne zmiany w moim ogrodzie i z tego się bardzo cieszę
Natomiast dziś na spotkaniu ze studentami zaproponowałam Szefowej Creatora, aby zgłaszać ogrody w Polsce na jeden dzień otwarty w roku i dochód z wejść przeznaczać na cele charytatywne.
Może ten pomysł chwyci?
Jednak w naszym kraju jest to możliwe wyłącznie przez fundację i nie wiem jak to technicznie miałoby się odbywać.