Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród zmyślony

Ogród zmyślony

Gardenarium 22:31, 22 paź 2011

myszorek napisał(a)
jak w hamerykańskim horrorze z przedmieścia hihi, ale coś w tym jest, mimo, ze prosty i tani ten podjazd to wygląda wręcz luksusowo

A do tego tani, ale luksusowy ogród

Instagram Ogrodowiska
popcorn 09:50, 23 paź 2011

Ale super!
Pozdrawiam!!
myszorek 11:23, 23 paź 2011

na tym cała wielkość polega, żeby zrobić coś z niczego, przeciez ładne ogrody są nie tylko dla wybrańców losu
anula_wn 12:52, 23 paź 2011

kaisog1 napisał(a)

a może ognisko zrobimy
o to dobry pomysł jest. Duze ognisko przyszłego lata, dla wielu, wielu ludzi. Sebek będziesz rąbał?

Mamy spalinową piłę, zrobimy to w mig, a potem to już same przyjemności.

Stawiam kiełbasę! (na szaszłyki jestem za leniwa )

to my się wpraszamy z szaszłlykami ! jesteśmy w tym b.dobrzy
anula_wn 12:54, 23 paź 2011

myszorek napisał(a)
na tym cała wielkość polega, żeby zrobić coś z niczego, przeciez ładne ogrody są nie tylko dla wybrańców losu

właśnie Madzia!
nie sztuka zrobić za dużą kasę, ale za małą z klasą tym większe brawa!
an_tre 12:56, 23 paź 2011

anula_wn napisał(a)

właśnie Madzia!
nie sztuka zrobić za dużą kasę, ale za małą z klasą tym większe brawa!

Anula i takie rozumienie istoty rzeczy chroni mnie przed ogrodowym dołkiem bo czasami jest kiepsko, oj bardzo...jak napatrzę się na te cudowne ogrody na forum
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
anula_wn 19:19, 23 paź 2011

Aniu!!!! no coś Ty ....masz przepięknie ! zazdroszczę widoków , kolorów, przestrzeni....
ale myślę, że musimy nauczyć się kochać nasze ogrody, cieszyć z tego co mamy i uczyć od innych
pomyśl co ja czułam jak chodziłam do Danusi! jak widziałm Jej cacuszko! żałowałam, ze nie mam w oczach aparatu! ale nauczyłam się (chyba) że nie odścignę ideału, ale wiele mogę czerpać trzymaj się i nie daj sie jesiennej depresji!!!'
hania 19:25, 23 paź 2011

ot to!cieszmy się tym co mamy,najważniejsze ile serca każdy z nas wkłada w swój ogród....pozdrawiam
BEATA_S 22:43, 23 paź 2011

Myszorku, bardzo dobry pomysł i świetna realizacja. Lubię takie przeplatanki
an_tre 22:49, 23 paź 2011

anula_wn napisał(a)
Aniu!!!! no coś Ty ....masz przepięknie ! zazdroszczę widoków , kolorów, przestrzeni....
ale myślę, że musimy nauczyć się kochać nasze ogrody, cieszyć z tego co mamy i uczyć od innych
pomyśl co ja czułam jak chodziłam do Danusi! jak widziałm Jej cacuszko! żałowałam, ze nie mam w oczach aparatu! ale nauczyłam się (chyba) że nie odścignę ideału, ale wiele mogę czerpać trzymaj się i nie daj sie jesiennej depresji!!!'

Tak Anulko, ale zawsze gdzieś w środku jest to ale...i to nas mobilizuje do działania
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies