Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

Pszczelarnia 21:19, 19 paź 2011

Basiu, Basiu. Nie musisz zostawiać śladu. Spoko. Ja też tak mam. Ja jakoś późno zajarzyłam, że osoba, z którą rozmawiałam na Święcie Róż to Ty. Wiedza ogrodnicza Twoja znacznie przekracza 4 arowy azyl. A zdjęcie? Możesz wstawić, oczywiście będzie mi miło. To spotkanie było dla mnie dużym przeżyciem. Ja i forum i "rajdy" ogrodowe? .
barbara_kraj... 22:20, 19 paź 2011

Pszczelarnia napisał(a)
Basiu, Basiu. Nie musisz zostawiać śladu. Spoko. Ja też tak mam. Ja jakoś późno zajarzyłam, że osoba, z którą rozmawiałam na Święcie Róż to Ty. Wiedza ogrodnicza Twoja znacznie przekracza 4 arowy azyl. A zdjęcie? Możesz wstawić, oczywiście będzie mi miło. To spotkanie było dla mnie dużym przeżyciem. Ja i forum i "rajdy" ogrodowe? .

No cóż, w życiu każdego człowieka przychodzi taka chwila, że zaczyna pasjonować się czymś, z czym do tej pory nie miał do czynienia. I to jest bardzo dobry objaw
Ja równiez bardzo miło wspominam spotkanie na Święcie Róż. Jak to dobrze, że doczekaliśmy czasów, w których możemy się tak szybko ze sobą komunikować, poznawać i odwiedzać Życie ciekawe jest!!!
Jakieś fluidy nas połączyły, czyż nie?
barbara_kraj... 21:37, 22 paź 2011

Moje juki się odnowiły

Kępa wrzośca cała w pąkach!

Gazanie jeszcze kwitną...

Krzewy borówek amerykańskich całe w czerwieniach
ewaglen 21:40, 22 paź 2011

Piękne Ile lat mają Twoje krzewy borówki? Ja też mam, ale znacznie mniejsze. Pięknie się przebarwiają.
barbara_kraj... 21:47, 22 paź 2011

ewaglen napisał(a)
Piękne Ile lat mają Twoje krzewy borówki? Ja też mam, ale znacznie mniejsze. Pięknie się przebarwiają.

O, sporo. Nie pamietam dokładnie, ale ponad osiem na pewno
Gardenarium 22:29, 22 paź 2011

Basiu, odpisano ze szkólki Szmita, że chętnie nas przyjmą i nawet się przygotują
Szczegóły i treść maila w wątku spotkania.

Instagram Ogrodowiska
Sebek 10:15, 23 paź 2011

Juki piękne - coś czuję, że w przyszłym roku będą powalające
barbara_kraj... 19:51, 26 paź 2011

gardenarium napisał(a)
Basiu, odpisano ze szkólki Szmita, że chętnie nas przyjmą i nawet się przygotują
Szczegóły i treśc maila w wątku spotkania.

Natomiast dziś na spotkaniu ze studentami zaproponowałam, aby zgłaszać ogrody na jeden dzień otwarty w roku i dochód z wejść przeznaczać na cele charytatywne. Jakby tak każdy wrzucił 10 zł do skarbonki i 100 osób przyszło, to już się zbierze jakaś sumka, komuś można pomóc.

Od niedzieli jestem u córki w W-wie. Wreszcie dorwałam się do netu a tu tyle wiadomości!
O spotkaniu w szkółce Szmita przecztałam.Termin niezły, ale myślę, że na ustalenie konkretnej daty jeszcze zbyt wcześnie...

barbara_kraj... 19:54, 26 paź 2011

Sebek napisał(a)
Juki piękne - coś czuję, że w przyszłym roku będą powalające

No, nie wiem, młode juki Sebciu nie zamierzają tak wcześnie kwitnąć. To są zupełnie nowe przyrosty. Też bym się cieszyła, gdyby było inaczej
Joku 20:35, 26 paź 2011

Basiu, mam jeden egzemplarz juki (dostałam jako młodą sadzonkę). Zakwitł po kilku latach niewielkim kwiatostanem w zeszłym roku. Potem nadeszła zima i wiosna i już myślałam że juka przepadła. Bardzo się ucieszyłam latem gdy przypadkiem odkryłam że pojawiła się nowa roślina. Po jakim czasie ona może zakwitnąć? Jak długo się częka na taką kępę jak twoja?