Witaj Ewo
Ja też jestem działkowiczką, moja działka to 300 mkw.zlustrowałam twoją działkę i podoba mi się warzywnik i te piękne pomidory u mnie jeszcze nie dojrzeją a juz są chore i trzeba je wyrzucić
będe tu zaglądać pozdrawiam
Ewo, Agnieszko, budzicie mnie z zimowego snu Jak widzę białą śniegową grubą warstwę nie myślę o ogrodzie i rewolucjach ogrodowych. Jednak chyba już trzeba się ocknąć Cieszę się z Waszych pozytywnych opinii na temat mojego ogrodu.
Pozdrawiam serdecznie W załączeniu wspomnienie minionego lata.
mix: queen of night & akela & mona lisa
little beauty
abu hassan
gavota
preastans unicum
toronto
turkestański
whitalli major
toucan
paul scherer
happy generation
texas gold
plaisir
tarda & urumiensis
Dziękuję bardzo Aniu za to co mogłam tu wyczytac o hortensjach bukietowych - jestem na etapie "poszukiwania" (na razie w internecie nie w ogrodzie ) I zbieram wszelkie możliwe info
Ania dzięki rozbawiłas mnie - to wielki krzaczor w ogrodzie można zgubić??? Ale jak to fajnie potem "znaleźć" Pozdrawiam, Miśka też
Dzień dobry Zbyszku, pozdrawiam śnieżnie Przyszłam tu dzisiaj wypatrywać hortensji bukietowych i znalazłam to co napisałeś powyżej - to mnie bardzo cieszy Przy przeszukiwaniu tego co by mi się podobało znalazłam Pinky Winky, Magical fire,Silver dolar, Sundae Fraise, z Twojej kolekcji jeszcze Bobo jest słodziaśna Potrzebuję czegoś co mi za wielkie nie urośnie (wiem można ciąć) no i strasznie podobają mi się jednak te ciemniejsze kolory po przebarwieniach. Dzięki wielkie, że mogę znaleźć u Ciebie wszystko Były już paprocie, horstman i inne iglaki, teraz hortensje jeszcze na pewno zaglądnę w kierunku host
Miłego dnia
ps. a ta NN to nie może być Magical Flame? (nie żebym się znała, ale ostatnio w każdej wolnej chwili oglądam hortensje )
,Anitko, jeżeli dobrze myślę, że to Ty , to bardzo się cieszę.
Założysz wąteczek? Niech inni pokochają Twoje mieczyki ''
Tak to ja
Obecnie rozglądam się na forum jescze się gubię,szukam inspiracji ogrodowych,
znalzłam Ciebie tu i mnie rozpoznałaś
Zostawiam mieczyka z pozdrowienaimi.