Tutaj wzorowe zestawienie kolorystyczne, wrzosy trafione w dziesiątkę, to dzieki nim to miejsce wygląda wspaniale. Zwróćcie uwagę na czyściec i macierzanki
Popatrzyłam jeszcze raz, Twój styl, to coś co lubię, poukładane wszystko i cudowny klon palmowy na murku Rozjaśniające kompozycję drzewa, wspaniałe trawy i żwirek. Już wiem, że Twój ogród się spodoba wszystkim odwiedzającym.
Jest po prostu pięknie, wspaniałych ogrodów nam przybywa. Mam marzenia, aby Ogrodowisko łączyło najpiękniejsze ogrody w Polsce. Będziemy dążyć aby takie były
Czy te śliwy są na pniu, czy rozgałęziają się od dołu?
Jeśli są na pniu to pięknie wyglądają podsadzone hortensjami bukietowymi, dereniem "Elegantissima" i miskantami. Wtedy rozjaśni się ta męcząca "zieleń" bordowa.
Jeśli zaś rozgałęziają się, to może trzeba je ciąć w żywopłot strzyżony" i przed nimi komponować rabatę?
Aniu, róże kopczykujemy i okrywamy dopiero wtedy, kiedy ziemia zamarznie, temperatura musi spaść do ok. - 7 st.C. Róże pewnie we wszystkich naszych ogrodach chciałyby jeszcze kwitnąć, no ale niestety one potrzebują ciepełka. Twoje różyczki śliczne są, fajne fotki A żurawki na rabacie po prostu cudownie się prezentują
Dziękuję Geniu, bo ja już bym je pewnie pookrywała, no to poczekam mam nadzieje że jak najdlużej
Jest artykuł o przygotowaniu róż do zimy Aniu
Spoglądajcie troszkę na stronke główną, co zamieszczam. Jutro zaś będzie jak przygotować ogród do zimy, koło południa.
Aniu, róże kopczykujemy i okrywamy dopiero wtedy, kiedy ziemia zamarznie, temperatura musi spaść do ok. - 7 st.C. Róże pewnie we wszystkich naszych ogrodach chciałyby jeszcze kwitnąć, no ale niestety one potrzebują ciepełka. Twoje różyczki śliczne są, fajne fotki A żurawki na rabacie po prostu cudownie się prezentują
Dziękuję Geniu, bo ja już bym je pewnie pookrywała, no to poczekam mam nadzieje że jak najdlużej
Jest artykuł o przygotowaniu róż do zimy Aniu
Spoglądajcie troszkę na stronke główną, co zamieszczam. Jutro zaś będzie jak przygotować ogród do zimy, koło południa.
Nawet ulica jest wymyta w promieniu kilometra
Miałam u siebie w życiu parę naprawdę fajnych ekip, ale i tak w peletonie Gardenarium zostawia je dość daleko w tyle!