Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Gardenarium 20:42, 20 paź 2011

ana_art napisał(a)
on zwinięty, tylko stoi w pogotowiu , ale nie podlewać już?

Podlewać Podlewałam kule z cisa i różaneczniki.

Instagram Ogrodowiska
ana_art 20:43, 20 paź 2011

kilka jesiennych fotek
hortensje dotknięte nocnymi przymrozkami

różaneczniki na jednym krzaku są listki, z drugiego opadły. Czy okrywać je na zime?

Gardenarium 20:45, 20 paź 2011

ana_art napisał(a)

Aniu, róże kopczykujemy i okrywamy dopiero wtedy, kiedy ziemia zamarznie, temperatura musi spaść do ok. - 7 st.C. Róże pewnie we wszystkich naszych ogrodach chciałyby jeszcze kwitnąć, no ale niestety one potrzebują ciepełka. Twoje różyczki śliczne są, fajne fotki A żurawki na rabacie po prostu cudownie się prezentują

Dziękuję Geniu, bo ja już bym je pewnie pookrywała, no to poczekam mam nadzieje że jak najdlużej

Jest artykuł o przygotowaniu róż do zimy Aniu
Spoglądajcie troszkę na stronke główną, co zamieszczam. Jutro zaś będzie jak przygotować ogród do zimy, koło południa.

Przygotowanie róż do zimy

Instagram Ogrodowiska
ana_art 20:46, 20 paź 2011

'gołe' KLONY przed domem. Przyzam że jakoś mi tak smutno one wyglądają teraz i po głowie mi chodzi by je czymś innym zastąpić...

Gardenarium 20:47, 20 paź 2011

ana_art napisał(a)
kilka jesiennych fotek

różaneczniki na jednym krzaku są listki, z drugiego opadły. Czy okrywać je na zime?

Kopczyki z kory, ale nie teraz jak temp. spadnie i będzie się utrzymywać poniżej zera.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:47, 20 paź 2011

ana_art napisał(a)
'gołe' buki przed domem. Przyzam że jakoś mi tak smutno one wyglądają teraz i po głowie mi chodzi by je czymś innym zastąpić...

To Aniu raczej klony.

Instagram Ogrodowiska
ana_art 20:48, 20 paź 2011

gardenarium napisał(a)

Aniu, róże kopczykujemy i okrywamy dopiero wtedy, kiedy ziemia zamarznie, temperatura musi spaść do ok. - 7 st.C. Róże pewnie we wszystkich naszych ogrodach chciałyby jeszcze kwitnąć, no ale niestety one potrzebują ciepełka. Twoje różyczki śliczne są, fajne fotki A żurawki na rabacie po prostu cudownie się prezentują

Dziękuję Geniu, bo ja już bym je pewnie pookrywała, no to poczekam mam nadzieje że jak najdlużej

Jest artykuł o przygotowaniu róż do zimy Aniu
Spoglądajcie troszkę na stronke główną, co zamieszczam. Jutro zaś będzie jak przygotować ogród do zimy, koło południa.

Przygotowanie róż do zimy

Danuś pytanie napisałam zanim pojawił się artykuł, teraz to ja jestem "oświecona" zawsze otwieram ogrodowisko od głównej strony
ana_art 20:50, 20 paź 2011

gardenarium napisał(a)

'gołe' buki przed domem. Przyzam że jakoś mi tak smutno one wyglądają teraz i po głowie mi chodzi by je czymś innym zastąpić...

To Aniu raczej klony.

oczywiście że KLONY, miałam jakąś pomroczność już poprawiam
ana_art 20:54, 20 paź 2011

gardenarium napisał(a)

on zwinięty, tylko stoi w pogotowiu , ale nie podlewać już?

Podlewać Podlewałam kule z cisa i różaneczniki.

Podlewam ku wielkiemu ZDZIWIENIU moich sąsiadów... bo kto to słyszał o tej porze podlewać ?
ana_art 20:59, 20 paź 2011

a tutaj moje ciski UWIELBIAM je

i traweczka przy żurawkach