Aniu,
dla Ciebie i wszystkich tych, którzy 'cierpią' z powodu pogody w Polsce.
Z przesłaniem, że wiosna na pewno zawita i do nas
Zdjęcie zrobione 2 dni temu na południu Portugali w Lagos.
Zmiany czasu dzisiaj nie odczułam , zamieć w południe i ciemno wszędzie.. prawdziwa wiosna, o. Kiedy ja trawniczek zobaczę, jak na nim znowu śniegu prawie po kolana?
Jakby to słonko się skusiło i wyszło choć na chwilkę to jakoś by poszło może..
Na ocieplenie tego wiodku za oknem zostawiam coś promiennego
Od jakiegoś czasu kora jabłoni posiada rdzawy kolor. Jabłonka jest już sędziwa, ale rodzi co jakiś czas zdrowe jabłuszka.
Czy to jest jakaś choroba? Jeśli tak, to czym można to zwalczyć?
A tu szukanie jajek ukrytych w ogrodzie. Dziś ze względu na pogodę nie były ukryte tylko powieszone w widocznych miejscach a trudnością zamiast znalezienia ich było dotarcie do nich w bardzo głębokim śniegu.Chętny do tej zabawy w tym roku był tylko jeden uczestnik.
....chcę Wam jeszcze zacytować smsa którego dzisiaj dostałam...ale ja nic nie reklamowałam...serio...
...to pomyłka... oczywista oczywistość...
" Informacja z Boskiego Biura Obsługi Klienta: Witam, Twoja reklamacja z 24/12/2012 została rozpatrzona pozytywnie. Wysłano do Ciebie świeżą porcję śniegu. Dziękujemy za cierpliwość i polecamy się na przyszłość. Bóg zapłać i Wesołych Świąt."
Dla zainteresowanych, parę zdjęć
To bardzo ciekawe miejsce, o każdej porze roku.
Jak będziecie mieli okazję odwiedzić Monachium - koniecznie zarezerwujcie sobie parę chwil na odwiedzenie tego miejsca