Gabisiu, Krysiui Danusiu , dzięki za życzenia. Dla Was i wszystkich pozostałych osób mój pierwszy gif któremu dużo brakuje do doskonałosci ale coś w nim jednak się porusza.
Jolu a gdzie Ty sie podziewasz? Już myslałam że zrezygnowałaś z forum ale widzę że wkleiłaś życzenia na Świeta więc nadal chyba jesteś. Wszystkiego dobrego .
Wszystkim gościom bardzo dziękuję za Życzenia Świąteczne.
Pragnę jeszcze raz złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia, zdrowia, szczęścia, wszelkiej pomyślności w życiu osobistym i zawodowym i samych sukcesów ogrodniczych.
Aby nadchodząca wiosna przyniosła wszystkim radość i szczęście a nasze ogrody były coraz piękniejsze.
i tu mam nadzieję że ludzie tacy jak wy oraz takie fora pomogą mi odnalezć drogę
aż do poziomu te gałęzie przegiąć to nie podoba mi się. Ale myślę, że można je rozszerzyć sporo, a potem wygiąć te gałązki do góry coś jak na tym obrazku:
Co więcej może jednak jest sens zostawić tą trzecią (najcieńszą) gałąź i rozgiąć te gałęzie na trzy strony? Boję się tylko, że może ta gałąź, z której odchodzi ta cienka po ciężarem w przyszłości się odłamać. Można jakoś wzmocnić te miejsca?
Wyobrażam sobie, że mogłoby to ciekawie wyglądać i owocować też dobrze. Co wy na to?