A ja dosiedziałam do 2 w nocy. Grześ jeszcze śpi, on jest jednak październikowy, ma imieniny w listopadzie, ale pewnie by się ucieszył, że pamiętasz Bogdziu, dziękuję Ci za to. O nim mało kto pamięta, a to dobre dziecko Odśnieża śnieg prrzez całą zimę
Wiem, że niektórzy wolą wstrzymać się z oceną wynikającą z prównania tych dwóch projektów, zatem ja dla przeciwwagi wyrażę swoje zdanie zupełnie otwarcie . Zdecydowanie bardziej podoba mi się ten nowszy projekt ( tzn ze str 5) . Przede wszystkim ze względu na bardziej harmonijny kształ rabaty i trochę " radośniejszy" dobór roślin. Przebiśniegi są słodkie . Ja bym je zostawiła i tylko dodała jeszcze coś , co zastąpi je, gdy wejdą w stan spoczynku. Może jakieś czerwone kwiaty jednoroczne lub byliny. Albo jak wolisz białe. Ustal , jaki kolor dominujący ma być na tej rabacie .
Elfiku Ty żartujesz?!....pogniewać się mam?...a na co niby?...tak to Ty możesz go sobie pożyczać do woli...wogólę to cudnie to wymyśliłaś....i ekranik z cisa....i trejaż....i nawet kosiarka...ledwo poznałam...buziaki ogromne p.s fantazji to Ci nie brakuje