Sylwia i ja się witam, pazurki zostaw w spokoju, niedługo jak wszystkie, będziesz mieć frencz ogrodowiskowy
wiosna, to super moment na założenie wątku i śledzenie zmian, pozdrawiam
też wi tm tegorocznym kwieciem
Zastanawiałam się, jak długo wytrzymasz bez rejestracji. Fajnie, że już jesteś, Wbrew pozorom wiosna, to dobry czas na rozpoczęcie wątku na Ogrodowisku!
Witam bliską sąsiadkę! W sobotę zapraszam do mnie do Ogrodu. Krokusy juz przekwitły, i ranniki też, ale jeszcze jakieś kwiecie jest w ogrodzie. Miłego pobytu między nami zapaleńcami.
oooo, to bardzo dobra wiadomość z ta ziemią...chyba, że mój Piękny mnie dziś czymś znowu zaskoczy jak wrócę z pracy...a jak będzie coś nie tak to ubiję
a co zdecydowałaś odnośnie jałowców?...bo wiesz, jeżeli one wolno rosną to ja bym chyba większe brała...a ta szkółka odpisała?
ja byłam tam jesienią ...juz wtedy fajne trawy mieli....co mnie zaskoczyło w rozmowie z właścicielką to to, ze oni nie okrywają roślin na zimę, testują je jakby w naszych warunkach...ciekawa Kobieta i ciekawe poglądy...
Justynko - to po tej długiej zimie takie bledziutkie Zajrzę do Ciebie później.
U nas wieje, chociaż ciepło. Mroczna kraina deszczowców przypomniała o sobie. Porwało nam namiot dzieciaków z ogródka ale daleko nie poleciał. Ale wszystko kwitnie i niestety również pyli.