Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

Dla odmiany czas na zmiany... 01:33, 28 lip 2012

Do góry
beta napisał(a)
podobało mi się takie cuś od Sylwi ściągnięte- Wybacz kochana

i projekt Gosi

przy tym zastanawiałyśmy się tylko czy to wszystko tam wlizie, ale zawsze możnabybyło z jakiegos elementu zrezygnować

Teresko ja musz eprzysiąść do zrobienia jakiegoś niedudacznego pewnie projekciku całego mojego ogródka, zaplanować rabatki, ew. altanę-choć cały czas się wacham, no i myślałam o przeniesieniu kącika dla dzieci w pobliże domku, zeby wszystko do kupy było, ale musze do tego przysiąść, narazie nie bardzo miałam czas- w pracy jutro dużą imprezę mamy i normalnie szał był i jutro będzie

mnie samą irytuje bezczynność mojej strony, ale obiecuję że się biorę za robotę

i dziękuję Ci do mnie zaglądasz

Beatko, Ty się aż tak nie tłumacz
Bo ktoś pomyśli, że Cię biję, jak lekcji nie odrobisz
To, że Cię trochę zachęcam do działania, nie oznacza, że musisz to robić
To Twój ogródek przecież. Wolność Tomku w swoim domku

Patrz, teraz ja się tumaczę)
Dla odmiany czas na zmiany... 23:29, 27 lip 2012

Do góry
podobało mi się takie cuś od Sylwi ściągnięte- Wybacz kochana

i projekt Gosi

przy tym zastanawiałyśmy się tylko czy to wszystko tam wlizie, ale zawsze możnabybyło z jakiegos elementu zrezygnować

Teresko ja musz eprzysiąść do zrobienia jakiegoś niedudacznego pewnie projekciku całego mojego ogródka, zaplanować rabatki, ew. altanę-choć cały czas się wacham, no i myślałam o przeniesieniu kącika dla dzieci w pobliże domku, zeby wszystko do kupy było, ale musze do tego przysiąść, narazie nie bardzo miałam czas- w pracy jutro dużą imprezę mamy i normalnie szał był i jutro będzie

mnie samą irytuje bezczynność mojej strony, ale obiecuję że się biorę za robotę

i dziękuję Ci do mnie zaglądasz
Dla odmiany czas na zmiany... 23:20, 27 lip 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Masz projekt zrobiony przez Gosię?
Nie pamiętałam albo nie wiedziałam

Na której stronie?

już szukam
Dla odmiany czas na zmiany... 23:17, 27 lip 2012

Do góry
Masz projekt zrobiony przez Gosię?
Nie pamiętałam albo nie wiedziałam

Na której stronie?
Dla odmiany czas na zmiany... 23:14, 27 lip 2012

Do góry
a jeżli chodzi o rabatkę to spokojnie, narazie tylko sobie gdybam, ale bez was i tak nic nie zrobię

projekty Gosi zdążyłam zobaczyć u Ani-superowskie

mi też zrobiła projekt, tylko ja nie wiem czemu go nie wybrałam?- czsami to normalnie tak sobie wszystko utrudniam że hej
Obsadzenia przed tarasem-pomocy 23:13, 27 lip 2012

Do góry
Gośka, rzeczywiście niezła projektantka. W ciągu kilku minut wymyśliła jak zakryć mój taras a mi przez kilka dni nic nie przychodziło do głowy. Myślę, że projekt Gośki będzie zrealizowany. Nie miałam innych propozycji a ten w zupełności mnie satysfakcjonuje. Jeszcze raz dziękuję Ci Gosiu!
Chcę mieć piękny ogród....... i to jest mój problem 19:37, 27 lip 2012

Do góry
iza_1611 napisał(a)
Dorcia ja od wczoraj tak się nakręciłam na ten mój projekt, że już dziś (specjalnie z tej okazji) poprosiłam o 1 dzień urlopu i zakupiłam 10 szt pieńciornika w kolorze białym - mniej więcej taki mam kolor domu i będę sadziła

a Ty jak tam planujesz czy już drobne prace w "realu"?

Mamy podobny "problem" z pustym placem, jak to Ty fajnie napisałaś STEP. dlatego często odwiedzam Twoje forum i ściągam pomysły

Izuś, jak da się coś ode mnie ściągnąć to bardzo się cieszę chociaż Ty masz już taki projekt, że chyba nic innego nie potrzebujesz
Czyli mówisz, że czas zacząć
Ja zaczynam poszerzanie rabat jutro a Tobie jak dziś poszło ?
Chcę mieć piękny ogród....... i to jest mój problem 18:11, 27 lip 2012

Do góry
Dorcia ja od wczoraj tak się nakręciłam na ten mój projekt, że już dziś (specjalnie z tej okazji) poprosiłam o 1 dzień urlopu i zakupiłam 10 szt pieńciornika w kolorze białym - mniej więcej taki mam kolor domu i będę sadziła

a Ty jak tam planujesz czy już drobne prace w "realu"?

Mamy podobny "problem" z pustym placem, jak to Ty fajnie napisałaś STEP. dlatego często odwiedzam Twoje forum i ściągam pomysły

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 15:13, 27 lip 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
No przebrnęłam 2 dni mnie nie było u Ciebie i 20 stron do czytania Gosi projekt fajny tylko realizowaćmyślę,że coś wykombinujesz aby być u Ani, bo innej opcji nie przyjmuję

Pewnie balowałaś Anno
wykombinuję, miałam być i będę! basta
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 15:11, 27 lip 2012

Do góry
No przebrnęłam 2 dni mnie nie było u Ciebie i 20 stron do czytania Gosi projekt fajny tylko realizowaćmyślę,że coś wykombinujesz aby być u Ani, bo innej opcji nie przyjmuję
Zielony galimatias 12:46, 27 lip 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Nowe posadź, jak chcesz. Starych nie ruszaj mówiłam już, szkoda roboty.

Zajrzyj proszę (i inni też) do wątku Ogrodowe rozterki Możesz?
Wsparcia potrzebuję i Kaśka też, bo się zniechęci i załamie

Rzuciłam okiem, bardziej się przyjrzę wieczorem

Ale kilka fajnych pomysłów tam było.. szczerze mówiąc nie przypominam sobie, żeby mi ktoś tak ładnie namalował projekt jak ewalm.... Normalnie zazdroszczę Kaśce....
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:53, 27 lip 2012

Do góry
majkel0326 napisał(a)
Irenko,trochę mnie u Ciebie nie było,a tu się dzieje! Bardzo podoba mi się podwyższona rabata z gazonami,ciekawa jestem końcowego efektu.Uśmiałam się z taczki wędrowniczki pozdrawiam Cię serdecznie

yhm, ta taczka to naprawdę szelma!
Gosia zrobiła piękny projekt, teraz tylko wcielić to w życie
pozdrawiam Maju
Chcę mieć piękny ogród....... i to jest mój problem 08:23, 27 lip 2012

Do góry
iza_1611 napisał(a)

Witaj Dorotko...

ja mogłabym się podpisać obiema rękami pod tym co Ty napisałaś we wstępie....

Ja mam taką karuzele w głowie od 2 lat a rezultatów na działce nie widać - ogród mam podobny do Twojego czyli cała masa trawy.......bo już sama nie wiem co mam tam zrobić.

Ja zdecydowałam się dołączyć do forum....wczoraj także jestem "świezutka" i wiele Ci nie doradzę ale spójrz na mój wątek a zobaczysz jaki fantastyczny projekt dziewczyny mi zrobiły na komputerze
EXTRA!

Iza, a gdzie Twój wątek?

Beatko nie bardzo wiem jak mam Ci wytłumaczyć, ale temt postu to Tylko trawnik i co dalej?
jest w dziale Projektownie ogrodów

Gosia zrobiłą mi na komputaerze fantastyczny projekt

byłam u Ciebie

piekny projekt Gosia zrobiła-zazdraszczam
Chcę mieć piękny ogród....... i to jest mój problem 18:13, 26 lip 2012

Do góry
beta napisał(a)

Witaj Dorotko...

Ja mam taką karuzele w głowie od 2 lat a rezultatów na działce nie widać - ogród mam podobny do Twojego czyli cała masa trawy.......bo już sama nie wiem co mam tam zrobić.

Ja zdecydowałam się dołączyć do forum....wczoraj także jestem "świezutka" i wiele Ci nie doradzę ale spójrz na mój wątek a zobaczysz jaki fantastyczny projekt dziewczyny mi zrobiły na komputerze
EXTRA!

Iza, a gdzie Twój wątek?

Beatko nie bardzo wiem jak mam Ci wytłumaczyć, ale temt postu to Tylko trawnik i co dalej?
jest w dziale Projektownie ogrodów

Gosia zrobiłą mi na komputaerze fantastyczny projekt
Tu na razie jest ściernisko... 16:50, 26 lip 2012

Do góry
Dobry projekt, możesz realizować.
Tylko trawnik i co dalej? 13:07, 26 lip 2012

Do góry
Witaj Iza, jesteś z moich rodzinnych stron Zajrzałam, a tu proszę....już był problem i nie ma problemu i wszystko zaplanowane i obgadane dziewczyny działacie jak burza. A dla projektantki wielkie wyrazy uznania projekt jest fajowy
Kubusiowo 23:53, 25 lip 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)

No właśnie nie umiem znaleść już istniejących miejc . Czy tego jeszcze nie ma?

Jest

A tu robiona teraz dalsza część

I projekt

Ja też już wszystko widze
Ogród z gruszką 22:50, 25 lip 2012

Do góry
Czy ktos z doświadczonych ogrodowiskowych zapaleńców nie rzuciłby okiem na mój bardzo wstępny projekt? zastanawiam się czy te cisowo - bukszpanowe żywopłoty nie będą zbyt monotonnie wyglądały na mojej działce? Marzą mi się piękne byliny na tle takiego angielskiego żywopłotu ale to chyba za 20 lat
może lepiej przerwać ten ciąg kilkoma tujami, świerkami lub czymś innym w miare wysokim. Z drugiej strony nie chcę jednak misz - maszu.
Kubusiowo 22:12, 25 lip 2012

Do góry
waska napisał(a)
No właśnie nie umiem znaleść już istniejących miejc . Czy tego jeszcze nie ma?

Jest

A tu robiona teraz dalsza część

I projekt

Chcę mieć piękny ogród....... i to jest mój problem 21:20, 25 lip 2012

Do góry
iza_1611 napisał(a)
Witaj Dorotko...

EXTRA!

Iza, a gdzie Twój wątek?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies