Super !!!!!!!!!!!! Teresko bardzo Ci dziękuję za podpowiedź zaczęłam oglądać i jestem pod wrażeniem. Moja wyobraźnia poszła już bardzo daleko w domysłach jak zobaczę koniec
Witaj! Moim zdanie ślicznie u Cuebie kwiatów kolorowych tylko musisz doradzić tu i tam , ale kawał roboty już na Tobą ! Trawnik tez zadbany, trawa ładna. Pozdrawiam m
Prawa strona mi nie wyszła, ale wszystkie rabaty należy poszerzyć żeby zmieścić niższe piętro.
Dzięuje Ci bardzo za sugestie, ogarnę je jutro i spróbuje coś z tym zrobić Oczywiście zacznę od poszerzenia rabat.................... to dopiero będzie robota
Jeszcze raz dziekuję za powitanie i mam nadzieję, że będę mogła zobaczyć na żywo Twoje królestwo
Witaj! Moim zdanie ślicznie u Cuebie kwiatów kolorowych tylko musisz doradzić tu i tam , ale kawał roboty już na Tobą ! Trawnik tez zadbany, trawa ładna. Pozdrawiam m
Witam serdecznie w moich skromych jeszcze progach
Dziękuję Ci za słowa otuchy, to że już coś widać daje kopa do dalszej pracy
ja mogłabym się podpisać obiema rękami pod tym co Ty napisałaś we wstępie....
Ja mam taką karuzele w głowie od 2 lat a rezultatów na działce nie widać - ogród mam podobny do Twojego czyli cała masa trawy.......bo już sama nie wiem co mam tam zrobić.
Ja zdecydowałam się dołączyć do forum....wczoraj także jestem "świezutka" i wiele Ci nie doradzę ale spójrz na mój wątek a zobaczysz jaki fantastyczny projekt dziewczyny mi zrobiły na komputerze
EXTRA!
Iza, a gdzie Twój wątek?
Beatko nie bardzo wiem jak mam Ci wytłumaczyć, ale temt postu to Tylko trawnik i co dalej?
jest w dziale Projektownie ogrodów
Gosia zrobiłą mi na komputaerze fantastyczny projekt
byłam u Ciebie
piekny projekt Gosia zrobiła-zazdraszczam