Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 13:45, 26 kwi 2013

Do góry
an_tre napisał(a)
Aniu jak zwykle twój ogród jest pełen życia tyle się tu dzieje, ale nie może być inaczej skoro ogrodniczka jest tak żywa jak sprężynka

Ja najchętniej bym tylko leżała Ale się nie da......
Tak jak mój misiek najchętniej leży na rabatce...... teraz go rozumiem.. pachnące fiołki wokół i obwódka z bukszpanów A środek wykopany Taki to mój pies esteta.

Działka wkoło Lubczyka :) 13:43, 26 kwi 2013

Do góry
Ewa4 napisał(a)
Kasiu przyszłam ze skromnym bukietem do Ciebie podzielić się moją wiosną
Pierwsze tulipanki kwitną zostawiam Ci i miłego weekendu.

jakie śliczniutkie przepiękne są dziękuję kochana i również udanego, miłego weekendu? dobrze pamiętam, że na targi teraz jedziecie ?
Ogród przydomowy - na zmiany gotowy... 13:40, 26 kwi 2013

Do góry
zajrzałam dzisiaj na rynek w celu - może coś sie trafi - i kupiłam 2 heliotropy, cieszą mnie bardzo bo w zeszłym roku nie mogłam ich dostać w okolicy,tylko gdzie je postawić - w domu czy już posadzić w ogrodzie - proszę o radę czy nie za zimno w nocy na nie...

z tzw. złomem był 1 pan i zakupiłam lampę - trzeba ją odświeżyć albo zmienić kolor,niestety nic więcej nie wypatrzyłam ale będę zaglądać

Ogrodnik Mimo Woli cd 13:38, 26 kwi 2013

Do góry
Loosiuu napisał(a)
Fajna szkapa
Z tą perfekcją jest dokładnie tak jak mówisz... to jest najważniejsze. Ważne by wypoczywać w ogrodzie a nie przeżywać swego rodzaju Katharsis.

Łoosiu.. piękny avatarek.... Katharsis mam codzinnie i w domu i w ogrodzie...... próbuję sobie tłumaczyć, że ten bałagan to nic wielkiego, są inne rzeczy I tak sobie tłumaczę..... bo nic wiecej już nie potrafie zrobić mądrzejszego..
Moje drzewka nabierają tuszy... listki rosną w oczach.. luście urosną ---- bałągan trochę przykryją

Ogrodowe skarby 13:31, 26 kwi 2013

Do góry
Byłam i kwiatka zostawiam.Miłych prac.Pozdrawiam
Rajski ogród Ani 13:30, 26 kwi 2013

Do góry
Na resztę pięknego i słonecznego piątku puchate sasanki Pozdrawiam odwiedzających
...a ja do pracy buuuu

Działka wkoło Lubczyka :) 13:25, 26 kwi 2013

Do góry
Kasiu przyszłam ze skromnym bukietem do Ciebie podzielić się moją wiosną
Pierwsze tulipanki kwitną zostawiam Ci i miłego weekendu.
Ogródek na trzy lata 13:23, 26 kwi 2013

Do góry
Warzywnik jest zadowolony i daje oznaki życia:

No i z serii "reaktywacje" - kolejne dzwonki posadzone jakiś czas temu w ogródku, na zasłużoną emeryturę po dłuższym pobycie w naszym salonie w roli ozdoby stołu, jednak żyją (chociaż nie rzuca się to w oczy):

Ich ubiegłoroczny poprzednik ma się świetnie, więc może i tegoroczny egzemplarz wbrew pozorom rokuje nadzieje na ogrodniczy sukces (nie wiem po co ja to robię, przecież i tak ich nie zabiorę do domu):

A teraz do roboty. Deprechę najlepiej zmóc konstruktywnym zajęciem. Takim jak proste prace kuchenne na przykład.

Ogródek na trzy lata 13:14, 26 kwi 2013

Do góry
Skimmia rozkwitła:

Czosnki mają pierwsze pąki:

Pokazały się funkie, 'Halcyon' jak zwykle pierwsza:

Ogródek na trzy lata 13:12, 26 kwi 2013

Do góry

Ogródek na trzy lata 13:10, 26 kwi 2013

Do góry
Tak : ) to na pewno za kolonie. Bardzo dziekuję za gratulacje, ale teraz to chyba już nie wolno. Może to i dobrze, dużo się tego gromadziło w popularnych wątkach i zmniejszało "zawartośc merytoryczną".

Byłam w ogródku. Mokro ale kolorowo.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:02, 26 kwi 2013

Do góry
szafirki coraz piękniejsze.....żagwiny zaczynają, aż miło

wilczomlecz od Ani an_tre, wysiał się wszędzie......trawy idą bosko, nie wiem co to, ale chyba miscant mornig jakoś tam

jak zakwitną, fajnie będzie tu patrzeć na tulipany pod nosem i na wprost

Do góry
tawuła wczesna też w pąkach...mahonia prawie kwitnie, alez ona ma pachnące kwiaty!

berberysy już bordowe i Susan gotowa

forsycje w pełni kwitnienia i tawuła kolorowa, lubię je bardzo za to bogactwo koloru

skimmia o zapachu konwalii ....dostała oprysk Florovitem, dolistnie
powojniki bujaja, wszystkie, ale część będę przesadzać

Do góry
nawet zdjęcia mi nie wyszły, zamazane, bawiłam się ustawieniami, czyli mus do instrukcji wrócić, bo kiepskie

a po pracy kupiłam sobie 4 surfinie i dałam dołem do głogowników i 3 pachnące goździki, nie wiem gdzie wsadzę, nie mam totalnie pomysłów na nic, jakby mi mózg wyprali

hortensje dostały nawóz i ładnie odbiły, a dołem widać ciemiernik, nadal kwitnie
nie wiem, gdzie go wsadzić na stałe

hortensja pnąca idzie jak burza

kwitną pigwowce , ale tak pąkowo........będziemy zbierać owoce i robić pigwówkę

trzmieliny teraz w pięknych kolorach, jedna wspina się na berberys

Działka wkoło Lubczyka :) 12:28, 26 kwi 2013

Do góry
no moja jeszcze w garażu stoi, ale też puszcza nowe igiełki, więc też raczej ma się dobrze
muszę w końcu tyrknąć do wujka, niech już zwozi ziemię! tylko w weekend dopiero będziemy rozciągać siatkę i jeszcze nie mamy zamówionego frontowego ogrodzenia a codziennie mamy gościa zajączka w ogródku i boję się, że drzewka by mi popodgryzał!

synek już go nawet nazwał, ma na imię Olek
siedzi tak przy ganku, albo na tej naszej skarpie z gruzu tam gdzie będzie taras, a teraz siedzi koło rusztowania
Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek 12:24, 26 kwi 2013

Do góry
aaa i 100 stronę przegapiłam, z wiadomych powodów, ale teraz też gratuluję
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:03, 26 kwi 2013

Do góry
Jadę.....Trzymajcie jutro za mnie kciuki !!!!! I do zobaczenia w niedzielę

Ogródek na trzy lata 11:38, 26 kwi 2013

Do góry
ewalm napisał(a)

rewelacyjne zdjęcie

u mnie brunery już od 4 dni kwitną, będzie taki poziom wiosny, jak tu gdzie pokazałaś
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:27, 26 kwi 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

i takieee buty

Irenko, no cała Ty ! Buty proporcjonalne do uśmiechu.

(My będziemy u Agaty w niedzielę, ale ma być zimno i może padać . Ja się zapłaczę)
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 11:23, 26 kwi 2013

Do góry
Irenko dziękuję!
Gabrysiu http://estelia.pl/meble.html
już mamy jedną pikowaną, typu chesterfield, w oparciu pikowanie nie przeszkadza, a siedziska są gładkie. Gładka też jest:
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies