nadrobiłam wszelkie zaległości...i załamujesz mnie...
wszystko szybciej kwitnie- dobrze że wiem o róży że podpędzana bo to to już przesada by była, siewki masz dużo dorodniejsze, za chwilkę warzywka będziesz mogła jeść z ogródeczka a do tego masz ogród z gumy no i teraz dowiedziałam się że dom też gumowy jest
Karoliny kanapa jest bardzo wygodna i nic nie upija-potwierdzam
Karola- nowa kanapa świetnie będzie pasowała tam gdzie mówisz i do tego rozjaśni i rozweseli pomieszczenie - to takie moje zdanie i rzeczywiście jest taka Twoja
Jak zakup działki sfinalizujesz to dopiero szaleństwo będzie - cieszę się że coś się ruszyło ( jak Ci zależy i cena dobra to się nie zastanawiaj i za bardzo nie targuj (niedaleki nasz sąsiad sprzedał działkę w ten sposób że facet dał zaliczkę ale przyszedł drugi i przebił cene no i zaliczka została oddana i po ptokach jak to sie mówi.)
Czytałam też o moich fugach kuchennych...

takie brązowe- mało brudzące -nie chchcesz takich, no co Ty?...co do dżdżownic to ktoś tu mówił żeby zakryć żeby więcej fug nie udawały - informuję że moje były zakryte i pokrywka miała nawiercone otwory ,maleńkie a i tak się przecicsnęły...
(zapomniałam wiader Ci zabrać

)
Nie pamiętam czy pisałam - włóż papier czy tekturę żeby miały celulozę potrzebną do robienia otoczek dla jajek, ja ją wcześniej zwilżam.
no to teraz idę rozwiesić pranie i zrobić fotkę tego co dziś na "złomie" na rynku kupiłam

pozdrawiam