a na razie pocieszam się azalią i hiacyntem co mam na parapecie i marzę o ogrodzie na zewnątrz
zmykam spać, dobranoc i spokojnej nocy wszystkim życzę :*
Cieszę się, że jest ktoś taki jak Ty i w 100% się z Tobą zgadzam,że nie zawsze to brak pieniędzy coraz bardziej brak nam wrażliwości, chęci i pracy bo najłatwiej wyciąc, wyburzyć, zrównać z ziemią i od nowa. Stare drzewa mają duszęoj duzo by mowic, mam duzo takich zdjęć .Nawet listki bez kwiatków piękne
P.S a moja droga do odśnieżania ma 120m) i za to, ze jest moja prywatna to muimy sami odsniezac a podatki place...
Nie widzimy się za chwilę Madziu ale za chwilę będzie ciepło i wpadam do Wrocławia na kawusię aaaaaaa dzięki za linka ...... bukszpanowy , subtelny , delikatny ...... piękny
buziak
Bogusiu, i pewnie masz jeszcze więcej nasion...?
ja właśnie bardzo się ograniczam w zakupach wiosennych dotyczących nasion kwiatów - nie mam ochoty ich wysiewać, pikować itd... ale oczywiscie juz kilka kupiłam...
Danusiu, mam do odsinieżenia 30m chodnika w centrum miasta, w tym roku zaplaciłam już mandat za to, że nie odsnieżyłam tego na czas, nie dyskutuję inie negocjuję mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi - płacę i płaczę...
Sama bardzo żle znoszę ten okres przedłużającej się zimy, ale pomyślałam, że może jak się oswoimy z tym co za oknem...
co do robienia zdjęć przeze mnie nie są najlepsze, odsyłam wszystich zainteresowanych do wątku na naszym forum "Leszczyna turecka" same zobaczcie nie jest to szczyt, ale mimo wszystko nikt mnie nie powstrzyma przed zamieszcaniem fotek mojego autorstwa na "Ogrodowisku"
P.S.
też mam dosyć zimy i z utęsknieniem czekam na to bym mogła w końcu wyjść i zacząć coś robić w ogrodzie.