Kłopoty - problemy z trawnikiem
18:44, 19 lut 2013
i jeszcze jeden problem,od razu może napiszę w tym temacie.Trawnik założony miesiąc temu ,przed weekendem majowym bardzo wolno rośnie,wszystko robiłam jak w instrukcjach.Gleba jest piaszczysta i cały dzień od rana do wieczora jest tam słońce.Podlewam codziennie obficie wieczorem gdy robi się tam już cień a pomimo tego trawa rośnie nierównomiernie,bardzo dużo pustych placków i rozsiało się dużo chwastów,które rosną dużo szybciej niż moja trawa.oto zdj trawnika,nie był koszony

...co moze być przyczyną tak wolnego i nierównomiernego rosnięcia trawy??? co należy zrobić? częściej podlewać czy dosiać trawę.??oglądając trawniki po 2-3 tyg po posianiu tu na forum wpadam w panikę,gdyż wyglądają pięknie,są gęste i wysokie,nie wiem jak wy to robicie ;///

...co moze być przyczyną tak wolnego i nierównomiernego rosnięcia trawy??? co należy zrobić? częściej podlewać czy dosiać trawę.??oglądając trawniki po 2-3 tyg po posianiu tu na forum wpadam w panikę,gdyż wyglądają pięknie,są gęste i wysokie,nie wiem jak wy to robicie ;///