Jak można połączyć nowoczesna (okna aluminowe w okrągłym budynku - świetna knajpa) z kwadratowym apartamentowcem
Ten sam budynek po drugiej stronie rzeki...
Przez którą mozna przejść oczywiście drewnianym mostem
Z różami zacznę jak najwcześniej się da Czekam na tą wiosnę jak chyba wszyscy; a narazie "mówią" o niej śpiewające ptaki - kosy i ostatni skrzeczący gość - Pan/Pani sójka.
A teraz wyjaśnienie skąd na moim domu elewacja drewniana .... To moja miłość do ddrewna na alpejskich domach.
Może Was znudzę ale pokaże kila pieknych realizacji nowoczesnych budynków, które wkomponowały sie w tyrolski styl architektoniczny
Mój faworyt - tę elewację w czasie spacerów głaskalam... Takiej zgiętej elewacji jeszcze nie widzialam..
Przepraszm za zdjęcia do gory nogami, w ipadzie nie umiem ich obrócić
A ja Ci zostawię przetacznik ożankowy Piekne lilie..... moje w doniczkach w ilości dużej... kiedy i gdzie posadzę .... dobrze, że nie mam czasu myśleć nad tym problemem...
Bukszpany dla Sebka na podwyższeniu... Nad nimi kilka dni temu pokazywałam zjazd ze stoku do samego centrum miasteczka Trawy w tej rabacie były już wycięte... To przedogrodek jedengo z apartamentów ...
Dzisiaj do spozywczego po kawę poszłam i wróciałm ze stokrotkami i różą miniaturową.... Kto to widzial aby stokrotki niemal 1000 km wieźć... Ale nie mogłam się oprzeć.... Nie obfociłam.....
Ale dzielna byłam bo przed M-Preis takie cuda zobaczylam.... Kule i stożki... 14,99 € i 19,19€ i nie kupiłam!!!
Dzidko,
mieszaj, mieszaj
Coś się z tego mieszania ukręci. O szkółce Tomka Grochowskiego słyszałam już w zeszłym roku. A dzisiaj znalazłam jego ogród tutaj i po prostu oniemiałam. Ponad dwie godziny snułam sie pomiędzy jego rabatami i nie mogłam przestać... ale tak też było u Ciebie...
Głowa mi pęka od tych wszystkich inspiracji. Niechże wiosna w końcu przyjdzie, bo takiuej głowie potrzebna łopata i widły, by ostygła...
Ściskam Cię serdecznie i jeszcze raz dziękuję za owo "mieszanie"