Prosiłam o śnieg i wyprosiłam... zdjęcia marne bo komórką robione ...
Wracałam do domu 20 km na godzinę w śnieżycy a ślisko było jak na lodowisku. Dobrze, ze jakieś takie dziwne wynalazki mam w samochodzie , które mnie w takich warunkach stabilizują...
Aga poimprezowałam ale na drugi dzień kierowcą byłam Mi do zabaway alkohol nie potrzebny
Ciąć trzeba, masz rację!!!
Wiosna niedługo będzie , nie stresuj się, nie wierzę norweskiej, nie sprawdziła się u nas
Będzie na pewno Pewnie szefowa da z piątku, a my z soboty Już ponad rok jak byłam w PoznaniuCieszę się, że jedziemy autem, więc będzie można coś zielonego zapakować
Zbyszku -to naprawde sielskie widoki o matuszewo przepiekne oh
pozdrawiam Wszystkich odwiedzajacych byle do wiosny u mnie pelno sniegu pewnie sobie wymodlilam zdjecia wgram dzisiaj wieczorem
moje ulubione zdjecie juz nie pamietam czyje wiec przepraszam ze sobie je zatrzymalam
ale uwielbiam tego kotka
M wrócił z miasta z hasłem, że Media Markt organizuje konkurs stworzony dla mnie ....... wymyślić głupie hasło ... i wygrywający ma 150 sekund na wyniesienie ile zdąży ze sklepu
Niestety tylko 1 osoba będzie dopuszczona do tego szaleństwa.. w totka nigdy nie wygrałam
Ale wesołe konkursy - czemu nie .. tu przegraliśmy