Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:43, 12 lut 2013

Do góry
Dla poprawy humoru popatrzę sobie na hiacynty i tulipanki
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:42, 12 lut 2013

Do góry
Prosiłam o śnieg i wyprosiłam... zdjęcia marne bo komórką robione ...

Wracałam do domu 20 km na godzinę w śnieżycy a ślisko było jak na lodowisku. Dobrze, ze jakieś takie dziwne wynalazki mam w samochodzie , które mnie w takich warunkach stabilizują...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:38, 12 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Komunikat pogodowy Irenki nie wiem, czy bardziej mnie cieszy, czy przeraża (z powodu ilości zaplanowanych prac ogrodowych)
No ale żeby jechać na imprezę 120km i odpowiednio nie poimprezować ? To nie starość, to niegościnność
O cięciu brzóz już Ci Danusia napisała, a sama wiesz najlepiej - sentyment, czy nie sentyment - wszystko trzeba ciąć, żeby dobrze wyglądało. No a u Ciebie to już w ogóle musi być perfekto!
Do podczytujących nieogrodowiskowych a rodzonych sióstr Madżenki macham łapką - i zazdraszczam Wam TAKIEJ siostry

edit: niestety prognozy norweskie nie są tak optymistyczne jak Irenka
http://www.yr.no/place/Poland/Lower_Silesia/Wroc%C5%82aw/long.html

Aga poimprezowałam ale na drugi dzień kierowcą byłam Mi do zabaway alkohol nie potrzebny
Ciąć trzeba, masz rację!!!
Wiosna niedługo będzie , nie stresuj się, nie wierzę norweskiej, nie sprawdziła się u nas

ele2001 napisał(a)

[img
Marzenka ogród zajebisty tez lubie takie kanciaste klimaty powiedz co to za bylina ta przy tarasie obok bukszpanu i lawendy?

Ele ja tez lubie kwadraty Już Zetka odpisała, ze macierznka variegata. Wypadek przy pracy Miała być wszędzie cytrynowa ale w ogrodniczym spodobała mi się ta variegata i zamiast poniej chodzić trzeba przeskakiwać

Zeta napisał(a)
To macierzanka variegata
Hehe pozwoliłam sobie odpowiedzieć za Madżen bo dopiero co wałkowaliśmy ten temat
Fajnie tu wyglada w kwadraciku haha

Zeta - bravo !!! Piątka !!
Na pOlnix to juz się zbroję, sprawdzę jakość i zdecyduję czy kupować. Wielkie dzięki za info.

Enya73 napisał(a)
Marzena! Potwierdzamy, że ja i Ania Studio będziemy na Gardenii w sobotę 23 lutego Mamy już zarezerwowany hotel blisko MTP i bilety on line już kupione. Teraz tylko proszę o informację, gdzie i o której się spotkamy z Wami?

Pozdrawiam serdecznie

Już się cieszę na spotkanie !!!! Odpowiedziałam w oddzielnym poście.

Edi00 napisał(a)
Dziewczyny tylko zróbcie kilka tysięcy zdjęć na Gardenii - dla tych, co nie mogą

Edi jak nas znam, to się tak rozgadamy, ze na końcu sobie przypomnimy o zdjęciach.... Cała nadzieja w Ani Studio !!!

gierczusia napisał(a)

Dziewczyny tylko zróbcie kilka tysięcy zdjęć na Gardenii - dla tych, co nie mogą

Jestem zaaaaa ... Zróbcie fotki plizzzz , tak na zachętę na przyszły rok

A dlaczego na przyszły rok? Anita ma wolne miejsce w aucie!!!

irena_milek napisał(a)
Marzenko, nie martw się pogodą, dalej trzymam się swojej wersji
pozdrawiam ciepło

Irenko czuję w kościach, że ten 21.02 jest realny Ma być +5 i słońce Wg Twojapogoda.pl

Syla napisał(a)
A ja przesyłam swój dzisiejszy dobry nastrój .... aby i Tobie się udzielił ..... Już bliżej niż dalej wiosny i spotanie z Wami (kawka u Madzi)
Słońce ze mną pogrywa , bo rano zachęca do wstawania a jak już to zrobię to się sprytnie chowa na dalszy dzień ..... ale tam .... bez niego i tak sobie muszę poradzić .....!!!!. buziam na dalszy ciąg dnia

Syla przegoniłaś chmury do nas W wekend wróci energia bo cięcie grabów planuję ! Huuura

Drzewa, krzewy owocowe i pnącza o jadalnych owocach 18:37, 12 lut 2013

Do góry
to może teraz iść już na całość i w sezonie pilnować na bieżąco wilki, te przeznaczone na nowe konary zaznaczyć szmatką a pozostałe wycinać na gładko

właściwie to ten cienki konar po lewej też bym wyciął całkowicie
jeżeli się mylę z tymi liniami cięć to walcie śmiało wciąż się uczę
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 18:24, 12 lut 2013

Do góry
Będzie na pewno Pewnie szefowa da z piątku, a my z soboty Już ponad rok jak byłam w PoznaniuCieszę się, że jedziemy autem, więc będzie można coś zielonego zapakować

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 18:19, 12 lut 2013

Do góry
Gratuluję!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 18:14, 12 lut 2013

Do góry
Aga, zobaczymy się na Gardenii A dziś pozostawiam uśmiech i gratki z okazji 400 stron

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 18:11, 12 lut 2013

Do góry
Gratki, gratki, gratki z okazji 400 tki
Działka prawie w Borach Tucholskich 18:07, 12 lut 2013

Do góry
Jagoda jak coś takiego swojskiego trafie to podeślę

Ania Everest w szkółce czy z wysyłkowej

to nie będę męczył
zaległe to pajęcznica liliowata a ciapate liście to wiąz

Marzenia i plany vs. rzeczywistość 18:07, 12 lut 2013

Do góry
Jeszcze zastanawiam sie jak rozwiązać nasadzenia tej trawy w tym miejscu - zaznaczone czarne koło

Rosna tu już małe kulki bukszpanu i myślę, że trawy je zasłonią... A może sie mylę...
Tak to wygląda z różnej perspektywy.

Na pierwszym zdjęciu to nawet sprawdzałam ile tam jest cienia - tu chyba w samo południe...

Wcześniej zaplanowałam tu hacone ale nie wiem jak ona wyglądałaby w sąsiedztwie śmiałka czy molinii...
Dla odmiany czas na zmiany... 17:32, 12 lut 2013

Do góry
dla Was Kochane

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:28, 12 lut 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Witajcie, dziękuję za pozdrowienia i odwzajemniam - mam śliczne tulipany w szkle Kupiłam sobie

Tulipany piękne, ale piękniejsza ich oprawa
Ogrodnik Mimo Woli cd 17:20, 12 lut 2013

Do góry
Widziałem barek Nawet w bardzo dobrych knajpach tyle flaszek nie widziałem Kiedy następny zlot - koniecznie z noclegiem
Ogródeczek jagody99 17:09, 12 lut 2013

Do góry
Jagódko..halo, halo.......
Też Ci bocianki podrzucę
Ogródeczek jagody99 17:06, 12 lut 2013

Do góry
Zbyszku -to naprawde sielskie widoki o matuszewo przepiekne oh
pozdrawiam Wszystkich odwiedzajacych byle do wiosny u mnie pelno sniegu pewnie sobie wymodlilam zdjecia wgram dzisiaj wieczorem

moje ulubione zdjecie juz nie pamietam czyje wiec przepraszam ze sobie je zatrzymalam
ale uwielbiam tego kotka
Działka prawie w Borach Tucholskich 16:55, 12 lut 2013

Do góry
a teraz aktualnie ma 2m a będzie dużo większy drugie to też łatwizna

chyba sam już zapominam co ja właściwie mam
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:54, 12 lut 2013

Do góry
Ewelinko i Martek ... dzięki wielkie za życzenia

M wrócił z miasta z hasłem, że Media Markt organizuje konkurs stworzony dla mnie ....... wymyślić głupie hasło ... i wygrywający ma 150 sekund na wyniesienie ile zdąży ze sklepu

Niestety tylko 1 osoba będzie dopuszczona do tego szaleństwa.. w totka nigdy nie wygrałam

Ale wesołe konkursy - czemu nie .. tu przegraliśmy

Ogród u stóp klasztoru 16:48, 12 lut 2013

Do góry
ciekawa jestem jak w tym roku będzie wyglądało kwitnienie wiosennych . wszak zima bardzo łagodna .

W cieniu - zacieniona 16:28, 12 lut 2013

Do góry
...a w lesie świeża puchowa pierzynka...
Ogród w Alei Lipowej... 16:26, 12 lut 2013

Do góry
wolę jednak Wam kfffiatuszki posyłać

moja horti puszcza zielone listki, cieszę się i wiem że w 100 % zakwitnie bo zimuje juz po raz kolejny w garażu i potem w domu

w maju powinna byc juz taka

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies