No, jednak mimo google chrome muszę sie polubić z ImageShackiem, trudno ...
Kolejna fotka, początek tegorocznej zimy, widok z tyłu domu. Jak widać, jest tu jeszcze duuużo do zrobienia.To "koło" na trawniku zostało po baseniku dzieciecym. Planuję w tym miejscu( skoro trawa i tak się " wyżarła" małą altankę ][/img][
Witajcie ten zimowy dzień. U nas za oknem zima. Od rana padało, wszystko znowu zasypane, ale nic to...
Na poprawę humoru dla siebie i rodzinki, zgodnie ze zwyczajem, faworki, chrust...jak zwał, tak zwał... jak tłusty czwartek to tłusty czwartek... częstujcie się.
a widzisz ....żółtych nie widziałam tylko zielone jeszcze , a kupiłam tylko czerwone bo nie wiedziałam jak będą rosły ale teraz też chcę kolorowo ....fotka piękna ...kiedyś w jakimś angielskim programie je widziałam ,i smażyli na maśle i na kanapkę ..i to razem z liśćmi się przyrzadza- pychota...
Agnieszka, piękny masz strumień, powolny, rozlewający się. I kaczeńce. I może irysy te żółte? Mi woda zabiera każda roślinę strumieniową. Ciężki ten mój strumień (na razie).
Tak przyroda już gotowa, nabrzmiała - może to kwestia tej ciepłoty pod śniegiem?