1) Trawa ma tak jakby białą poświatę? Myślałem że to przez tępe noże ale wymieniłem, trawa jest koszona przez robota.
2) W jednym miejscu tak jakby trawa ściemniała, co może być przyczyną?
Zbyszku- jaka piękna kolekcja bzów
Uwielbiam bez, chyba to dzięki nim majowe powietrze po prostu pachnie - kwitną wszędzie dookoła - i oby ich było jak najwiecej. Ja nam u siebie 2 sztuki - niestety nie znam odmian, jak już w pełni zakwitną to wstawię zdjęcia- może ktoś rozpozna. Ostatnio koleżanka mnie namawia na zakup szczepionego bzu w odmianie Krasawica Moskwy - bez śliczny ( chyba jeden z Twoich podobny trochę) , może nazwa trochę niefortunna na te czasy, trzeba będzie my zmienić na inną..
Buk tez cudny, ma takie delikatne złote listki- nie pali go słońce ?
Chciałabym poprosić o pomoc w zrobieniu czegoś przy tym kamieniu. Nie mam pomysłu jak to zaaranżować. W tej chwili leżą pod nim kamyczki trochę jak dla mnie to wygląda jak grób… myślałam nad tym żeby posadzić tam Hakone Żeby wystawały z tyłu zza kamienia Ale nie wiem czy dobrze będzie mieszać ją z tym co tam już rośnie? Stracilam wenę. Pomóżcie
Dziewczyny, normalnie nie mam siły o pogodzie pisać...upał lipcowy i brak perspektyw na deszcz przez najbliższy tydzień. Jak tak dalej pójdzie, to za tydzień dalie mi kwitnąć zaczną(o ile nie zwiędną) i chyba nie będzie mnie to cieszyć.
Planowałam dzisiaj dokończyć i pochwalić się na koniec, ale w takich temperaturach to ja strajkuję. Także nie wytrzymam do finału i chwalę się już teraz