i oczywiście gratki na 300
też nie mogę się doczekac prac ogrodowych, wczoraj ciut plewiłam, ale fajnie było
skoro jest chęć na żurawki, to je zostawiam
odmiana Solar Power
Dzięki mojej szybkiej reakcji jakieś zarłoki zdołały mi zjeść tylko jeden bluszcz errecta ,a drugi przetrwał ... Dziś sprawdziłam , ma się dobrze .. .. Szkoda mi tego jednego ,ale niech będzie ,że go poświęcę dla ratowania głodujących stworzeń
Zbliżenie.... pod tym jest kora ...... na rabaty się nie da bo to nie tylko guano, ale głownie pozostałości z tego co się sypie do karmnika Widać ile tego sie uzbierało po nogach stołowki ptasiej .
Zbyszek ale ona chyba tak przemarzła, że żółte liście się zrobiły, wiem że ładnie teraz wygląda, ale mam złe przeczucia, chyba wilgoć jej zaszkodziła
Przypuszczam że te liście wszystkie do wycięcia będą
A tak wyglądała w sierpniu:
I ta sama odmiana na podwyższonej rabacie we wrześniu i sierpniu, teraz wygląda podobnie:
Bogusia wklejaj śmiało, czy 10m, 100 czy 1000 m to spadającemu i tak wszystko jedno (odpukać)
Grażyna tam było tylko męczące podejście i dużo kilometrów do przejścia , w tym roku planuję przy tym słupku skręcić w lewo żółtym szlakiem na Czerwoną Ławkę (Priečne sedlo) chyba najtrudniejszy szlak turystyczny w Tatrach Słowackich