Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 21:36, 26 mar 2013

irena_milek napisał(a)

Gosiu, to juz wiosna przez pogodę, sporo opóźnień we wszystkich dziedzinach, więc pewnie kwiecień będzie bardzo pracowity, o ile z deszczu pod rynnę nie wpadniemy, bo mogą być ciągłe opady!
chyba trzeba się przestawić na 3 pory roku i inaczej plan układać ja nie wyrobię ze swoimi planami, to juz wiem
miłego dzionka, dziś ciut cieplej, ale wiatr daje popalić

Irenko święta prawda, ale nie masz się co martwić, z ogrodem nie trzeba się spieszyć, najważniejsze że się dąży do celu, w marzeniach widzę swój ogród i wiem jak ma wyglądać, a ile lat mi to zajmie, nie mam pojęcia, ale kilka na pewno, czasami żałuję, że nie mam tyle sił co facet, to może wszystko szybciej by się działo, za to każda rabatka chyba ze 100 razy przemyślana
Gosiniak 21:37, 26 mar 2013

grazyna napisał(a)

Grażynko pięknie dziękuję
Gosiniak 21:41, 26 mar 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
U Ciebie już wychodzące tulipany widać, nie jest źle, nadzieja na przyjście wiosny ożyła
Pozdarwiam

Tulipki wyszły nawet tam, gdzie wcześniej ich nie było, cieszę się z nich, chociaż one przypominają mi, że wiosna już jest, bo termo pokazuje całkiem co innego.

AgnieszkaW napisał(a)
Tulipanki u ciebie Gosiu niechybnie wiosnę wróżą. Serdecznie pozdrawiam

Dziś już nawet troszkę lepiej było +3, po tych mrozach to nawet taka temperatura już cieszy, a ma być przecież coraz cieplej, wtedy to dopiero tulipki wyskoczą w górę

Gabrysia_ napisał(a)
Wychodzące tulipany zwiastują wiosnę

Niedługo to już wszyscy będą się chwalić i na ten moment czekam

Loosiuu napisał(a)
U mnie dopiero malutkie kiełki. U Ciebie już ładne liście mają

One chyba nawet w te mrozy rosły, poszalały
Gosiniak 21:54, 26 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Ja tam bym powiedziała Dziadkowi Mrozowi niech spada.. Ale cóż będziemy wzorem taktu

Ela gdyby tylko cokolwiek do niego docierało, to bym się darła cały dzień używając twoich podpowiedzi, ale on głuchy jak pień, wcześniej już pisałam nie dość że to nie kumate to jeszcze głuche i jak się tu dogadać

margi napisał(a)
Gosik wszystkiego dobrego z okazji Swiąt

Gosiu dziękuje serdecznie a do ciebie z życzeniami jeszcze przybędę,
tylko muszę jakąś kartkę kurczakowo- jajeczno- wiosenną stworzyć
O cholipcia jeszcze o zajączusiu zapomniałam- koniecznie musi wystąpić, bo się obrazi i nie przyjdzie, to by mnie wtedy dzieci ukatrupiły
Gosiniak 22:03, 26 mar 2013

JulkAd napisał(a)
Gosiu sprawdzam czy po tym umyciu okna już odtajałaś? czy zmrożona jesteś nadal?....buziam wieczornie

Hihihiiii....ty wiesz jak mi gorąco było, normalnie +23 miałam i nic a nic nie kłamię, z drugiej strony szyby nie sprawdzałam i poprzestałam na tej cieplejszej stronie. Ale jakby nie patrzeć połowa roboty za mną, choć efektów jeszcze nie widać, ale jakoś mnie to nie martwi, do końca tygodnia jeszcze trochę czasu, jutro nie dam rady, bo po kffiateczki sobie jadę, jakąś dekorację trzeba upleść, dzieciaki od czwartku wolne, więc będą miały zabawę.
Gosiniak 22:06, 26 mar 2013

Maria667 napisał(a)
Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.

Serdecznie dziękuję za piękne życzenia i jeszcze piękniejszy widok nowo wyklutych kurczątek, muszę koniecznie dzieciakom moim pokazać ten cud życia
Gosiniak 22:11, 26 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Małgosiu po świętach jak ruszymy do ogrodów (ciepło i dłuższy dzień w czasie letnim) to nas na orum trudno bedzie znaleźć zdązymy wszystko nadrobić , zobaczysz

Ja dziś wyleciałam i z sekatorkiem troszkę poszalałam dostałam nowy to trzeba było wypróbować, mam jeszcze wiele do cięcia, śnieg przeszkadzał, więc obeszłam się smakiem u większości roślin. Ale czułam takie powera jak go trzymałam w dłoni, a do tego słonko mi przygrzewało, no gdyby tylko ta temperatura była nieco wyższa, aż nie mogę uwierzyć że w przyszłym być może już tak będzie jak do tej pory w naszych marzeniach.
Z pracami myślę, że zdążę, choć szczerze to nie wiem od czego teraz zacząć, a miałam taki fajny plan.
Madzenka 23:31, 26 mar 2013

Gosiniak napisał(a)

Ja dziś wyleciałam i z sekatorkiem troszkę poszalałam dostałam nowy to trzeba było wypróbować, mam jeszcze wiele do cięcia, śnieg przeszkadzał, więc obeszłam się smakiem u większości roślin. Ale czułam takie powera jak go trzymałam w dłoni, a do tego słonko mi przygrzewało, no gdyby tylko ta temperatura była nieco wyższa, aż nie mogę uwierzyć że w przyszłym być może już tak będzie jak do tej pory w naszych marzeniach.
Z pracami myślę, że zdążę, choć szczerze to nie wiem od czego teraz zacząć, a bmiałam taki fajny plan.

Ja wolę nie myśleć od czego zacząć.. Zrobię co dam radę... A potem wyjeżdżam, dla mnie wiosna za 1,5 tygodnia powinna dopeiro przyjść
zawitka 09:15, 27 mar 2013

Gosiu !!! Samych dni do latania z sekatorkiem życzę pięknych słonecznych
iwonaj 10:35, 27 mar 2013

Gosiu z okazji Świąt życzę ci dużo zdrowia, mało pracy w ogrodzie i słoneczka co umili ci życie, nowych pomysłów i realizacji.