Porządkuję zdjęcia w miarę wolnego czasu, znalazłam właśnie kilka energetycznych ujęć, prawie na ten zimowy czas
Pewnie część z nich już tu wrzucałam, ale nie pamiętam kiedy i które
Moje niedościgłe marzenie! Mieć cos takiego
[
Celinko, pewnie jeszcze w tym roku będzie spełnione
Aniu jedna z dwóch róż, które posiadam, ta druga to pnąca
Małgosiu (mam nadzieję, że nie pomyliłam imienia - jeśli tak proszę o wybaczenie wpadki jako "nowej") - jestem absolutnie zafascynowana tym co pokazałaś - masz cudeńka, prawdziwe cudeńka chociaż maleńkie - przyznaję iż nigdy nie widziałam takich "na żywo" i od razu ogarnęło mnie chciejstwo Wpisuję na listę "kiedyś kupię" (tylko gdzie postawię ) A ta kula to jest już mistrzostwo - prześliczne Mogę zapytać jak jest to zamocowane u góry kuli? Tak z ciekawosci - mogłabyś jeszcze jakieś zdjecie tej kuli zamieścić? bardzo proszę
a to moje storczyki - uwielbiam je i ładnie kwitły ale przy tym co wy prezentujecie to "mały pikuś" (niestety musze się jeszcze podszkolić w robieniu zdjęć)
Zachwycam się wieloma inspiracjami wieloma stylami, ale ostatecznie w "głównym" ogródeczku chcę.... takie coś (czyli kule i ekrany z cisa; takiej wody nie wcisnę ) )...............
Przetacznik ....upsss z powodu tej łąki cebulicy.. nazwy wyfrunęły na te łąki... chyba ożankowy
W wątku z przetacznikami podawałam.. bo przetaczniki są niebieskie.. prawdziwie niebieskie.. bez dyskusji o odcieniach.. jakby kwitł ciut dłużej nie miałabym nic przeciw... i krzaczki zielone nie są już tak łądne.. ja go przycinam po kwitnieniu, ale rośnie z tyłu.. potem wyższe rośliny go zasłaniają i nie ma problemu.. ale jest śliczny