Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

boguslawa_ma... 20:27, 25 mar 2013

Przez tą pogode to się nic nie chce.
an_tre 20:32, 25 mar 2013

Witaj pracusiu co zajrzę do ciebie to pokazują się nowe siewki i flance jesteś nie do podrobienia
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
bogumila 20:33, 25 mar 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Przez tą pogode to się nic nie chce.
..też zmuszam się ...u nas dzisiaj słoneczko i można było pospacerować...nawet mniej wiatru...ale śnieżek padał.
bogumila 20:35, 25 mar 2013

an_tre napisał(a)
Witaj pracusiu co zajrzę do ciebie to pokazują się nowe siewki i flance jesteś nie do podrobienia
..o...jak miło..a przed chwila pisałam,ze mnie też nic nie chce się robić...dowartościowałaś mnie..dziękuję.
bogumila 22:15, 25 mar 2013

...na dobranoc
an_tre 22:19, 25 mar 2013

Dziękuję Bogusiu jakie ciepłe kolorki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Margarete 01:23, 26 mar 2013

witaj Bogusiu,
wpadłam z rewizytą. Pobuszowałam u ciebie i w oliwskim parku i Meksyku. Super sprawa!
Masz piękny ogród, taki już dojrzały i ty jesteś z tego co czytałam tytanem pracy, sama robisz rozsady roślin, sama ukorzeniasz je, sama robisz przetwory z owoców. Widać że kochasz ten ogród - kwiaty w nim piękne, dorodne a i otoczenie śliczne i to jezioro niedaleko. W moim ogrodzie jeszcze dłuuuga droga przede mną, ale mamy choć coś wspólnego - bliskość lasu, u ciebie buki u mnie dęby, topole i sosny.
Będę tu na pewno jeszcze do twojego ogrodu zaglądać.
bogumila 11:26, 26 mar 2013

an_tre napisał(a)
Dziękuję Bogusiu jakie ciepłe kolorki
bogumila 11:30, 26 mar 2013

Margarete napisał(a)
witaj Bogusiu,
wpadłam z rewizytą. Pobuszowałam u ciebie i w oliwskim parku i Meksyku. Super sprawa!
Masz piękny ogród, taki już dojrzały i ty jesteś z tego co czytałam tytanem pracy, sama robisz rozsady roślin, sama ukorzeniasz je, sama robisz przetwory z owoców. Widać że kochasz ten ogród - kwiaty w nim piękne, dorodne a i otoczenie śliczne i to jezioro niedaleko. W moim ogrodzie jeszcze dłuuuga droga przede mną, ale mamy choć coś wspólnego - bliskość lasu, u ciebie buki u mnie dęby, topole i sosny.
Będę tu na pewno jeszcze do twojego ogrodu zaglądać.
...nie zasłużyłam na tyle pochwał...mój ogródek maleńki,nie wszystko chce się w nim zadomowić,corocznie eksperymentuję z wysiewami -niektóre zostają na stałe,część już nie powraca...
Będę do Ciebie zaglądać...i dziękuję za wizytę...
Ewa4 12:04, 26 mar 2013

Bogusiu wpadam bo coraz mniej czasu przed Św.życzę zdrowych i radosnych no i rodzinnych Świąt.Pozdrawiam