Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

Gabisia 13:32, 24 mar 2013

Cudowna atmosfera musi być na takim wspólnym lepieniu....

Pozdrowienia
Borbetka 16:05, 24 mar 2013

Ale fajne. Najbardziej mi się podobają te figurki z grubymi udami .
Monia, a ten ogród we Francji ... uhmmm ...., uśmiałam się tylko, czy na ostatnim zdjęciu jest ten sam sklonowany "ogrodowy nożycoręki", czy każdy jest inny?
Enya73 16:09, 24 mar 2013

Jak ja bym chciała wziąć udział w takich warsztatach. Powiedz mi Moniko, czy do takiej ceramiki wystarczy piec chlebowy (szamotowy na drewno)?

Wspaniałe rzeczy robisz

I proszę podaj nam namiary na ten sklep z fajnymi rzeczami lub ewentualnie coś w pobliżu Amsterdamu, Lisse i Egmond an Zee, będziemy tam w kwietniu
Gabisia 12:43, 25 mar 2013

Monia - czy Ty może wiesz jak oni robią sos do sałatki w tej Werandzie?
Ta gorczyca jest dodawana osobno czy jest już w musztardzie?
Co trzeba zrobić, żeby ten sos był taką gęstą zawiesiną?
HELP!
kwiatholandii 21:56, 25 mar 2013

Gabisia napisał(a)
Monia - czy Ty może wiesz jak oni robią sos do sałatki w tej Werandzie?
Ta gorczyca jest dodawana osobno czy jest już w musztardzie?
Co trzeba zrobić, żeby ten sos był taką gęstą zawiesiną?
HELP!

Niestety nie wiem Zawsze kupuje gotowe od nich i mam na conajmniej 6 salat. Wczoraj robilam podobna u tesciowej i zrobilam z gorczyca w musztardzie i bylo super, ale nie takie samo. Podpytam delikatnie nastepnym razem jak bede we Werandzie

A na zajeciach naprawde super atmosfera. Siedzialysmy prawie do polnocy, az winko i "towar na rzezby" sie skonczyl. ZNOWU JESTEM BOGATSZA O WIEDZE I NOWE PRACE. POLECAM
kwiatholandii 21:58, 25 mar 2013

Borbetka napisał(a)
Ale fajne. Najbardziej mi się podobają te figurki z grubymi udami .
Monia, a ten ogród we Francji ... uhmmm ...., uśmiałam się tylko, czy na ostatnim zdjęciu jest ten sam sklonowany "ogrodowy nożycoręki", czy każdy jest inny?

Monika, nie widzialam Tego ogrodu niestety bo byl 400 km od naszego celu podrozy, ale planuje sie tam wybrac jak bede jechala na poludnie Francji nastepnym razem.
kwiatholandii 22:02, 25 mar 2013

Enya73 napisał(a)
Jak ja bym chciała wziąć udział w takich warsztatach. Powiedz mi Moniko, czy do takiej ceramiki wystarczy piec chlebowy (szamotowy na drewno)?

Wspaniałe rzeczy robisz

I proszę podaj nam namiary na ten sklep z fajnymi rzeczami lub ewentualnie coś w pobliżu Amsterdamu, Lisse i Egmond an Zee, będziemy tam w kwietniu

Anitko, temperatura musi byc powyzej 1000 stC, wiec raczej nie. Polecam lepienie. Wspanialy pomysl na relaks po cieszkim tygodniu pracy.

Nie mam namiarow, to slepiki w malym miasteczku kolo Weert, gdzie mieszkaja rodzice M, ale mysle, ze spokojnie znajdziesz takie w kazdym miasteczku, ale raczej nie w Amsterdamie tak latwo. Najlepiej w mniejszych miasteczkach.
kwiatholandii 22:35, 25 mar 2013

W Paryzu przepiekna pogoda, bezchmurne niebo i bardzo cieplo.Wiosna idzie wielkimi krokami.

kwiatholandii 22:40, 25 mar 2013

kwiatholandii 22:47, 25 mar 2013

No i praca oprawiona. Jutro idzie do ogrodu