Na razie myślę czym zasłonić warzywniak i szklarnię..kształt i wielkość wyjdzie jak przymierzę się do tego co mam.... ach północ jest na górze kartki, od południa dałabym niżej, od zachodu mogę wysoko....
To co zacieniał by żywopłot, zrobiłabym przestrzeń gospodarczą... bo tak się przydaje, worki z ziemią doniczki, skrzynka z narzędziami, wiadra, polewaczki...... no i gdzieś kompostownik jeszcze.....
Ma razie planuję co i ile to będzie kosztowało... szukam czegoś fajnego a taniego
Zdjęć swoich mam bardzo mało ... dzięki Dziewczyny .... Irenko, Marzenko, Gabisiu , że zadbałyście o fotorelację na pamiątkę wklejam u siebie zdjęcie z Mają
Na zachodzie bez zmian...Nic ciekawego się nie dzieje.
Dziś udało mi się zrobić zdjęcie ptaszkowi, który po raz pierwszy sie u nas pojawił. Problem w tym, że nie wiem jak się nazywa. Proszę o pomoc wytrawne tropicielki ptasząt.
Gabrysiu nie wysiewałam całej paczki tylko trochę, teraz wygląda tak świeżutkie zdjęcie muszę na noc okrywać bo na parapecie zimno już pokazują się trzecie listki
W 2012 miałam w donicy na tarasie też President bardzo ładnie się spisał i kwitł do przymrozków i powojniki Jospephine, Vianetta i Avantgarde, wszystkie ładnie rosły ale ja mam słoneczny taras prawie przez cały dzień