w związku z tym ze śnieg zasypał mi wszystkie roslinki w ogordzie wkleje kilka fotek egzotycznych roslin ktore miałam szczescie zobaczyć i nacieszyc oko pieknymi widoczkami nie wiem co to za kwiat a raczej kwiat w kwiecie
Grażynko, za taki wpis w tym akurat dniu muszę Ci specjalnie podziękować. Pokazuję na zdjęciach jak pokonałam ostry zakręt, a potem na prostej drodze blisko domu wpadłam w poślizg na drodze "szklance". Wszystko miałam pod kontrolą i byłam bardzo opanowana, dopiero po dwóch godzinach musiałam się wypłakać, a następnego dnia odczułam i zobaczyłam, że jednak jestem trochę poobijana.
Dzisiaj powiem, że jest dobrze.
Dodam, że takie zdjęcie z piękną I.B. i z piękną różą, i z Twoim niezasłużonym komplementem sprawiło, że się uśmiechnęłam. Pozdrawiam najserdeczniej!.
oczary boskie, juz wiem, ze koniecznie chcę mieć u siebie w ogrodzie
w tej ofercie się zakochałam i nawet zarejestrowałam oferta tylko dla firm, na stronie oficjalnej prawie nic nie ma; wszystko do wystroju domku, ale będzie romantycznie
takie lustro długo szukałam w necie, bez powodzenia i w końcu mam!
Śliczny. Śniegu jakoś masz mało , u mnie jeszcze wszystko pod śniegiem ale już niedługo. Aniu a ja Ci w tamtym roku dałam w doniczce przebiśniegi. Nie wyrosły?