Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Anulajda w raju 23:42, 08 lut 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Nie no co Ty - to komplement był bardzo zazdraszczam ogrodu, wiedzy i oczywiście tego poukładania - jak pisałaś, że wszystko masz "pokatalogowane" - normalnie jak to czytałam to szczękę zbierałam.
Twój wątek czyta się jak bardzo interesującą książkę, a że jest jeszcze pismo obrazkowe tym większa przyjemność widać, że to Twoja pasja

Ps. Jakby co to pierwsza w tej kolejce stoję

No wiem)) ja tylko tak droczę się z Tobą )))
Anulajda w raju 14:26, 08 lut 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Nie no co Ty - to komplement był bardzo zazdraszczam ogrodu, wiedzy i oczywiście tego poukładania - jak pisałaś, że wszystko masz "pokatalogowane" - normalnie jak to czytałam to szczękę zbierałam.
Twój wątek czyta się jak bardzo interesującą książkę, a że jest jeszcze pismo obrazkowe tym większa przyjemność widać, że to Twoja pasja

ja druga już się w kolejke zapisuje tak cudny ogórd na żywo obejrzeć Aniu to sa nasze ukłony dla Twojej pracy i wielkiego serca do roslin!
Anulajda w raju 09:03, 08 lut 2017

Do góry
anulajda napisał(a)

)))
Co... wygłupiłam się ale luzik ))) dam radę,jakby co.... )))

Anulajda w raju 00:40, 08 lut 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Chodzę i chodzę dziś po Twoim ogrodzie i chyba już stąd nie wyjdę zresztą nie tylko ja

Już widzę jak oprowadzasz wycieczki, opowiadając: Proszę Państwa z prawej strony mamy rabatę taka i taka z roślinami takimi i takimi... a wszyscy zafascynowani pstrykają foty i notują pilnie w notesikach

Aniu powinnaś powoli ustawiać kasę biletową przy bramie, nie wiem czy jesteś na to przygotowana

)))
Co... wygłupiłam się ale luzik ))) dam radę,jakby co.... )))
Anulajda w raju 19:45, 07 lut 2017

Do góry
Chodzę i chodzę dziś po Twoim ogrodzie i chyba już stąd nie wyjdę zresztą nie tylko ja

Już widzę jak oprowadzasz wycieczki, opowiadając: Proszę Państwa z prawej strony mamy rabatę taka i taka z roślinami takimi i takimi... a wszyscy zafascynowani pstrykają foty i notują pilnie w notesikach

Aniu powinnaś powoli ustawiać kasę biletową przy bramie, nie wiem czy jesteś na to przygotowana
Tu ma być ogród :) 21:55, 06 lut 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
U mnie syn zrobił też igloo - i też do tego poziomu później przymroziło i śnieg już nie do lepienia, teraz to więcej bryła lodowa niż śnieg.

Betoniki boskie także wole wiosne

i u nas też się podobnie skończyło z igloo

A wiosny ani widu ani słychu.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:52, 06 lut 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Co to za tulipki - piękne są - chcem takie

Elegant Lady ... kupowane w B
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:36, 06 lut 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Asparagus! To jest to Aśka moja babcia miała kiedyś - piękny był

Wydaje mi się, że super w nowoczesne wnętrza bardzo by się wkomponował, ale jakoś w kwiaciarniach nie widziałam dawno dawno... albo nie rzucił mi się w oczy

oj tez dawno nei widzałam
Anulajda w raju 21:22, 05 lut 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Novalis piękna, bardzo podoba mi się jej niespotykany kolor

ps. Białe hiacynty faktycznie mniej intensywnie pachną

Kolor rzeczywiście ma bardzo niespotykany,ma sztywne pędy i kwitnie prawie na jednej wysokości tylko ma jedyną wadę po deszczu kwiaty nieciekawie wyglądają warto je choć trochę przysłonić z góry innymi roślinami

No to chyba fioletowe hiacynty najmocniej,nie miałam jeszcze w domu różowych i brzoskwiniowych a pojawiły się na ryku już burgundowe te to chyba patrząc na moc koloru to będą najmocniej
...uDany ogród 20:45, 05 lut 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Także zwiedziłam Twój ogród w wizytówce - pięknie -czekam na wiosnę u Ciebie

Dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie
Byle do wiosny, teraz już z górki jakoś doczekamy!
Ptaki głośno świergolą , znaczy idzie... mogłaby się pospieszyć

Na zielonej... trawce :) 20:15, 05 lut 2017

Do góry
Polecamy Asia Moja córka koniecznie drugi raz chce na nią jechać
...uDany ogród 20:12, 05 lut 2017

Do góry
Także zwiedziłam Twój ogród w wizytówce - pięknie -czekam na wiosnę u Ciebie
Anulajda w raju 20:04, 05 lut 2017

Do góry
Novalis piękna, bardzo podoba mi się jej niespotykany kolor

ps. Białe hiacynty faktycznie mniej intensywnie pachną
Podwórkowa rehabilitacja 21:00, 03 lut 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
I ja z FB tu przywędrowałam cudne kolaże

Będę podglądać

Hej Andżelika, znam Twój wątek od początku, masz cudny ogród, ta trawa marzenie, pełen podziw. Cieszę się, że zaciekawiły Cię moje kolaże, dzięki za miłe słowo i zapraszam częściej, choć możesz się zawieść, bo to co ja pokazuję odbiega od pięknych, idealnie zaprojektowanych ogrodów.
Ja nawet nie mam trawnika Pozdrawiam
Na zielonej... trawce :) 18:39, 03 lut 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Zatem wracamy do korzeni i wiosna wsadzamy ziemniaki do ziemi

Młode ziemniaczki "nasze" chętnie, bataty niet
Na zielonej... trawce :) 18:38, 03 lut 2017

Do góry
katel napisał(a)

Nie wiem jak smakują bo zamiast zjeść to posadziłam , no tak to już jest z ogrodnikami że moga sobie od ust odjąć byle mieć co w ziemię wsadzić .

Dobrze napisane Sebek! Hi hi hi.

Ogrodnik z Ciebie pełną gębą chodż nie wiem czy to w tym przypadku dobrze, bo głodna będziesz
Bawarka 17:39, 03 lut 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Jakie cudne wodne talerzyki

Fakt, nawet jako gole liscie sa bardzo interesujace. Mam nadzieje ze w tym roku trafie na czas kwitnienia i bede mogla podziwiac jako calosc
Na zielonej... trawce :) 17:30, 03 lut 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

a czyli dobrze myślałam - ten kolor właśnie daje efekt więc jednak odwiedzę producenta na wiosnę A tak poza tym smakują Ci te bataty, bo mi nie - chyba, że one jakoś specjalnego traktowania wymagają

Dzięki za gratki

Nie wiem jak smakują bo zamiast zjeść to posadziłam , no tak to już jest z ogrodnikami że moga sobie od ust odjąć byle mieć co w ziemię wsadzić .

Dobrze napisane Sebek! Hi hi hi.
Podwórkowa rehabilitacja 15:41, 03 lut 2017

Do góry
I ja z FB tu przywędrowałam cudne kolaże

Będę podglądać
Na zielonej... trawce :) 15:13, 03 lut 2017

Do góry
No tak przecież Ty na nartach co tydzień prawie to wiadomo z tą kondycją

"Sing" fajna bajka - śmiechu było też - moja córka - 3 latka - pierwszy raz w kinie i bardzo, bardzo jej się podobało Syn 10 lat to już wiadomo obeznany w temacie

Choć pamiętam jakieś 7 lat temu pojechał pierwszy raz na 3D - Tupot małych stóp - szczerze bajka średnia - mnie jakoś specjalnie nie interesowała, ale jak obserwowałam syna czy inne dzieci jak reagowały na efekty 3D normalnie z foteli wstawały i bańki próbowały łapać, a ile okrzyków przy tym. To dopiero było zdecydowanie dla mnie bardziej ciekawsze niż sam seans

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies