Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

21:45, 02 lut 2017
Reniu normalnie mam rozdziawioną gębusie
I Ty te wszystkie piękności masz u siebie..i tu brakuje mi emotka co klaszcze albo podskakuje z zachwytu Nawet mój ulubiony Pan Czajnik jest
Pomysł niesamowity z tą dokumentacją,zdjęcia do niej prześliczne.Kolaże bardzo udane i wyraźne.

A jak planowania siewne? Na co w tym roku się nastawiasz? U nas pomidory,dokupiłam innych nasion.

Do przepisów mam zamówiony tzw przepiśnik robiony stylem scrapbooking.Już się cieszę na niego Mam wielki zeszyt z przepisami ale w tym będą takie te naj,naj

Pozdrawiam Reniu
jankosia 21:46, 02 lut 2017

Pozwolę sobie pozostać fanką białego
Gardenarium 07:41, 03 lut 2017

Piekne kolaże, będę papugować, już robiłam takie, ale bez ramek
Reniu, czy pozwoilisz abym pokazała je na FB i podlinkowała też do ciebie?

Instagram Ogrodowiska
ryska 12:23, 03 lut 2017

Aniaaa napisał(a)
Reniu normalnie mam rozdziawioną gębusie
I Ty te wszystkie piękności masz u siebie..i tu brakuje mi emotka co klaszcze albo podskakuje z zachwytu Nawet mój ulubiony Pan Czajnik jest
Pomysł niesamowity z tą dokumentacją,zdjęcia do niej prześliczne.Kolaże bardzo udane i wyraźne.

A jak planowania siewne? Na co w tym roku się nastawiasz? U nas pomidory,dokupiłam innych nasion.

Do przepisów mam zamówiony tzw przepiśnik robiony stylem scrapbooking.Już się cieszę na niego Mam wielki zeszyt z przepisami ale w tym będą takie te naj,naj

Pozdrawiam Reniu

Super zajęcie miałam, same plusy(oglądanie, przeglądanie, tworzenie) i jeszcze innym też się podoba
Dziękuję Ci bardzo.

Siewy rozpocznę w przyszłym tygodniu, bo jest to księżycowo dobry czas.
Zacznę od heliotropu.
Ma u mnie już stałą pozycję ze względu na kolor, zapach i upodobania do północnego balkonu.
Mam też różne nasionka kwiatów... trawy od Ciebie, warzywa (pomidory muszą być, znów kilkanaście odmian po parę sztuk) także lawina niedługo ruszy

Świetny pomysł z przepiśnikiem, w takim pięknym notesie to może i ja wpisywałabym te sprawdzone ekstra przepisy
Miłego dnia

ryska 12:23, 03 lut 2017

jankosia napisał(a)
Pozwolę sobie pozostać fanką białego

ryska 12:26, 03 lut 2017

Gardenarium napisał(a)
Piekne kolaże, będę papugować, już robiłam takie, ale bez ramek
Reniu, czy pozwoilisz abym pokazała je na FB i podlinkowała też do ciebie?

Witaj Danusiu u mnie, dziękuję za uznanie
Odpisałam u Ciebie, pozdrawiam.
an_tre 13:05, 03 lut 2017

Reniu przywiódł mnie tu link na FB piękny bajkowy świat kolorow zaklęty w tajemniczych ramkach
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
AngelikaX 15:41, 03 lut 2017

I ja z FB tu przywędrowałam cudne kolaże

Będę podglądać
ryska 20:55, 03 lut 2017

an_tre napisał(a)
Reniu przywiódł mnie tu link na FB piękny bajkowy świat kolorow zaklęty w tajemniczych ramkach

Hej Aniu u Ciebie też zawsze ładne fotki więc tym bardziej cenię sobie Twój wpis. Dziękuję i pozdrawiam
ryska 21:00, 03 lut 2017

AngelikaX napisał(a)
I ja z FB tu przywędrowałam cudne kolaże

Będę podglądać

Hej Andżelika, znam Twój wątek od początku, masz cudny ogród, ta trawa marzenie, pełen podziw. Cieszę się, że zaciekawiły Cię moje kolaże, dzięki za miłe słowo i zapraszam częściej, choć możesz się zawieść, bo to co ja pokazuję odbiega od pięknych, idealnie zaprojektowanych ogrodów.
Ja nawet nie mam trawnika Pozdrawiam