Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

Kasiek 16:00, 05 lut 2017

Danko, za te fotki Cie polubialam, zaczelam czytac i ogladac i zakochalam sie w Twoim klimacie...Dziekuje ze je przypomnialas, to jak smak z dziecinstwa...
Tacie duzo zdrowia zycze, Wam cierpliwosci i sily.
dana1s 16:12, 05 lut 2017

Kasiek napisał(a)
Danko, za te fotki Cie polubialam, zaczelam czytac i ogladac i zakochalam sie w Twoim klimacie...Dziekuje ze je przypomnialas, to jak smak z dziecinstwa...
Tacie duzo zdrowia zycze, Wam cierpliwosci i sily.

Kasiu przypomniałam Ci mój dom...mam nadzieję, że kolejny też będzie miał "mój" klimat
Kochałam ten dom... nie chcę wracać, bo mimo, że dawno podjęliśmy decyzję o sprzedaży to jednak sentyment zostaje. Zostawiłam tam kawałek siebie...

Dziękuję serdecznie!

16:23, 05 lut 2017
dana1s napisał(a)

Aniu dziękuję bardzo , lubię się bawić aparatem, czasami człowiek coś ciekawego wypatrzy w tych diamencikach
Dziękuję za ciepłe myśli, bardzo się przydadzą w tych trudnych chwilach.

Dziękuję ślicznie za kropelki dla mnie
Danuś Ty to masz tak ślicznie posegregowane te zdjęcia,co chwilę tematycznie.Dosyć,że pięknie masz to do tego jesteś taka uporządkowana

A ja dalej segreguję,już mnie łepetyna boli ale jak się wlepiało ostatnio na dysk przenośny bez segregacji to tak jest

Buziaki

edit: dopiszę,że dom nie tworzą mury a ludzie.Dacie radę Danuś
dana1s 16:30, 05 lut 2017

Aniaaa napisał(a)

Dziękuję ślicznie za kropelki dla mnie
Danuś Ty to masz tak ślicznie posegregowane te zdjęcia,co chwilę tematycznie.Dosyć,że pięknie masz to do tego jesteś taka uporządkowana

A ja dalej segreguję,już mnie łepetyna boli ale jak się wlepiało ostatnio na dysk przenośny bez segregacji to tak jest

Buziaki

Proszę bardzo
Od kilku lat mam tendencje pedantyczne, lubię mieć wszystko na swoim miejscu. To potrafi być męczące, głównie dla mojej rodzinki
Ja nad segregacją siedziałam zeszłą zimę , syn mi pomagał. Teraz jest łatwo, bo wstawiam fotki do odpowiednich folderów. Usunąłem kilkanaście tysięcy zdjęć
Teraz wiem sąd wyciągać

Edit:
I dzięki Bogu, że tak jest... mam rodzinę i z nią stworzymy nowe miejsce na ziemi. Nie omieszkałam zabrać gratów ze środka żeby choć trochę odtworzyć klimat
vts 19:07, 05 lut 2017

Dana, Ty to masz dobrze, jesteś wybranką losu; utalentowaną artystycznie, właścicielką przepięknego ogrodu, domu, M. i rodzinki i pewno wiele innych zalet posiadasz.
Proszę abyś jak już ruszysz do ogrodu skrzętnie wszystko opisywała.Piszesz że tniesz wierzby, które? bo myślałam że dopiero po kwitnieniu.
Dużo się uczę i inspiruję zaglądając do Ciebie.
U nas na kaszubach mróz cały czas.
Trzymaj się, powodzenia!
sylwia_slomc... 19:22, 05 lut 2017

byłam w wizytówce , już się nie mogę wiosny u Ciebie i u siebie doczekać
MirellaB 19:35, 05 lut 2017

Na wątkach tematycznych za Tobą pochodziłam i zdjęcia podziwiałam, a teraz piękna wizytówka - super
Czekam na wiosnę i lato
Rumianka 19:44, 05 lut 2017

Obejrzałam Twoją wizytówkę i na nowo zakochałam się w Twoim ogrodzie...Zdjęcia robione przez Ciebie nadają się na piękne widokówki...Dziś to przeżytek, bo wysyła się smsy, a nie pocztówki, a szkoda...
AngelikaX 20:12, 05 lut 2017

Także zwiedziłam Twój ogród w wizytówce - pięknie -czekam na wiosnę u Ciebie
dana1s 20:34, 05 lut 2017

vts napisał(a)
Dana, Ty to masz dobrze, jesteś wybranką losu; utalentowaną artystycznie, właścicielką przepięknego ogrodu, domu, M. i rodzinki i pewno wiele innych zalet posiadasz.
Proszę abyś jak już ruszysz do ogrodu skrzętnie wszystko opisywała.Piszesz że tniesz wierzby, które? bo myślałam że dopiero po kwitnieniu.
Dużo się uczę i inspiruję zaglądając do Ciebie.
U nas na kaszubach mróz cały czas.
Trzymaj się, powodzenia!

Że niby ja
Nie zawstydzaj mnie, proszę
Postaram się opisywać wszystko co będę robiła.
Tnę purpurowe i hakuro, bo nie mają jakichś super bazi. Reszta później
Miło, że mogę być pomocna, mnie też wiele ogrodów inspiruje.
Tu coś podpatrzę, tam coś skopiuję i tworzy się niwy zakątek.
Kocham Kaszuby , pozdrów je ode mnie

Dla Ciebie naturalne serce