A ja zdecydowanie rydze
Sporo nostalgicznego nastroju jest w jesiennych zdjęciach. Zaczęły mi się ostatnio podobać oznaki ogrodowego przemijania... nawet te nie do końca fotogeniczne.
A co w ogrodzie? W sobotę zaczęłam sadzić cebulki, ale sporo jeszcze mi zostało na klonowej żeby wsadzić tulipanki musiałam już powycinać jeżówki
Łąki dostały narcyze, a rabaty czekają na posadzenie czochów i tulipanów
Sylwuś nawet fajnie wyszło dosadziłam jeszcze w tym roku parę roślinek, zobaczę jak to będzie już w przyszłym roku wyglądać, bo już się busz zrobił po jednym sezonie, ciężko było wejść mi ostatnio na nią
Madzia buziak a ja tak lubię u Ciebie spacerować, nawet tak wirtualnie z chęcią bym zobaczyła na żywo ale czasowo ostatnio u mnie ciężko, zmiany w pracy, na ogród czasu brak w tygodniu i sobota tylko zostaje... mam nadzieję że przyszły rok będzie lepszy
Elu już sobie zapisałam i wiosną wyślę
A co do fotek, to czasami mam wrażenie, że to samo pokazuję i jakoś takoś mało focę w tym roku... ale coś wrzucę październikowego buziaki
Ula pięknie wyglądają te nasadzenia, ogród się zmienił i to bardzo Sylwuś jak zawsze superaśna porcja zdjęć Ula pamiętasz jaki to bodziszek na tym zdjęciu?