Janie tnę na jesień kwiatków bo są bardzo ozdobne do tej pory.. Anabelce też nie wycinam kwiatów, tylko wiosną.... skracam pędy..już razem z kwiatami U Ciebie działeczka na którą zimą i tak nie jeździsz, wiec wszytko jedno kiedy zetniesz kwiaty A dla mnie widok z okna na hortensje jest codzienną radością Tak jak trawy
Dzieki Zbyszku za widoczek. Tak na nim pięknie i zielono . Co do gwizdania to nie bądz taki skromny , do dziś z Ciebie przystojniak. Myślę ze nie gwizdałes z powodu dobrego wychowania a nie z powodu innych braków.Najbardziej dziękuję za życzenia związane z internetem, bardzo się przydadzą.
widok od góry z moim wiązem a na płocie mam winobluszcz, który daje cien wieć od góry rabaty zadarnia sie rabatka macierzanka a w cieniu pod płotkiem jest tojeśc rozesłana, zółta
Miałam pokazac jeszcze moje ubuegłoroczne działania na spadzistej rabacie przed domem, udało mi sie zrobic to co chciałam, wyszło super, teraz wszystko pod sniegiem ale jak stopnieje to pokaże jak wygladaja moje macierzanki w tym roku, a najlepiej jeszcze wiosna jak zakwitną. Póki co pokazę fotki z ubiegłego roku :
Taki gąszcz był tuz przed zmianami
Bogusiu jak zobaczyłam przed chwilą u ciebie 60 nie przeczytanych postów to ach krzyknęłam ojej ale już widzę dlaczego świętujesz 19 setek! więc wszystko zrozumiałam
szczerze gratuluje popularności popartej wiedzą trafnym fotookiem i cierpliwością w udzielaniu odpowiedzi dziękuję i przesyłam witaminki
Twoje słoneczniki przypominają mi moją przygodę z ziarenkami słonecznika.Kupiłam gdzieś w sklepie miniaturową mieszankę.Wysiałam sobie pod okno i rosły.Były takie jak twoje te moje miniaturki