Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

pilchova_anna 22:39, 28 lut 2013

A kiedy u nas wiosna ? w niedziele ma śniežyć . pa ..
Kondzio 22:39, 28 lut 2013

Hanuś ściskam mocno
agata19762 22:43, 28 lut 2013

Haniu dla Ciebie podkarpackie słoneczko....

u mnie wiosna na całego....
a tu takimi mrozami straszą......

hanka_andrus 23:08, 28 lut 2013

Kochani, tyle Was dziś w moim ogródku! Cieszy mnie to zawsze i uśmiech nie schodzi z twarzy.

Najpierw odpowiem Ewelince. Zakupy lidlowe od razu przejrzałam, to co musi jeszcze czekać na wsadzenie, to odkładam, ale to co już kiełki i korzonki powypuszczało do donic wsadzam, nawet jak potem z tych donic je wyeksmituję do ziemi.
Canny jeżeli masz w piwnicy jeszcze czas mają, dopiero w maju wysadzasz, ale te moje z foliowego worka musiałam zadołować w donicę, nie było innej rady. Możesz przejrzeć swoje pod kątem zdrowotności.
Agatko, Konrad, Hanusiu, Marto, Bogusiu, Marzeno, Gabrielo, Zbyszku, Bogdziu, już dziś do Was nie dotrę.
Jeszcze jutro odpuszczam ogród. Za mocno wieje! Zdrowie ważniejsze. Będę od rana z Wami!
Dobranoc!

Przetacznik 01:08, 01 mar 2013

Co ? są już rośliny w Lidlu? I ja si dopiero teraz orientuję? Jadę rano od razu, w zeszłym roku kupiłam ładne kłącza, pozdrawiam
Urszulla 01:10, 01 mar 2013

To jak w Czechach będzie śnieżyć to i do mnie dojdzie
Madzenka 08:03, 01 mar 2013

Haniu u mnie też starsznie wieje i zimno. Brrr a miałam szaleć w ogródku a wyjść z domu się nie chce ...
Pozdrawiam porannie
Gosiniak 11:08, 01 mar 2013

Haniu pozdrawiam i widzę że 1000 się zbliża,
u mnie buro i ponuro, ale od przyszłego tygodnia ma być lepiej, więc jestem dobrej myśli,
anipla 11:11, 01 mar 2013

Haniu masz rację zdrowie ważniejsze , a oznaki wiosny w Twoim ogrodzie dostały dodatkową szansę...a u nas śnieg rano padał ...pozdrawiam

12:36, 01 mar 2013
Szykujesz się Haniu już do inspekcji swojego ogródka po zimie? Pogod pozwala na to?
Piszesz, że dla Ciebie droga do ogrodu to zawsze wyprawa i długa droga do przejścia. To prawda, że lepiej mieć go tuż tuż, zawsze pod ręką, przez okrągły rok. Coś o tym wiem z doświadczenia Teraz tak, mam ogród przed domem, ale moja "droga" do niego i praca w nim jest dla mnie trudniejsza niż kiedyś ta na działce. Ale ja sobie tak myślę, że chyba coś magicznego jest w ogrodach, co mówi nam, że to kawał dobrego życia bez wzglądu na wszystko
Już ogłosiłaś początek sezonu , a ja jeszcze muszę poczekać na słoneczko, bo w moim ogródku jeszcze jest bardzo mokro.
Ciepłego słonka życzę i różnych kolorów w ogrodzie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies