Niestety do wiosny daleko, do jesieni jeszcze dalej... więc moje dzisiejsze przebudzenie wyglądało tak
Cóż zima, trochę dziwna w tym roku, ale jednak zima i o kolorach w ogrodzie można jedynie śnić...
Choć i zimą bywa pięknie. Kilka dni temu było tak
Jeśli chciałabyś Kasiu budzić się w moim ogrodzie dalej, to zapraszam Będzie mi niezmiernie miło
Cieszę się, że Was tu widzę Wszystkie
Dziękuję za odwiedziny i serdecznie pozdrawiam.
Kasiu, wprawdzie pora taka, że już trzeba myśleć o zasypianiu, ale to niezmiernie miłe, że budzisz sie w moim ogrodzie. Chciałabym by to przebudzenie wyglądało tak
albo tak
lub przynajmniej tak
Monia rozplenica rośnie u mnie 3 rok... słońce ma od 9 tej do 14 tej , na wiosnę sypnęłam jej azofoske z podlewaniem nie przesadzam, jak jest bardzo gorąco to podlewam co wieczór, a jak tak umiarkowanie ciepło to raz na jakiś czas ... jesienią i zimą nie podlewam . Teraz wygląda tak, związałam ją i mam nadzieję , że zdążyła się zadomowić w nowym miejscu ... przesadzałam ją jak kwitła, ponoć to niewkazane w tym okresie .
I ja z kfffiatufkiem,oby nie bylo...ze tylko rozrabiam
I tak Ci nikt nie uwierzy hahahahahahaha że grzeczna jesteś
Podpisano wyraźnie ..."I ja z kwatuchem"... ale z ja to ja tylko widzę takie dwie kule..co mi coś się skojarzyło..... Kasiek ma dwie takie kule... ale gdzie ???
Oj Danusia nas prześciga jak złoto.....
Aby było ogrodowo..to ja też się podliżę białymi tulipkami o wdzięcznej nazwie Casablanca.....
No mam problem bo ja tam widzę trzy kule ale "ja" to nie widzę wcale .......hmmm????
I ja z kfffiatufkiem,oby nie bylo...ze tylko rozrabiam
I tak Ci nikt nie uwierzy hahahahahahaha że grzeczna jesteś
Podpisano wyraźnie ..."I ja z kwatuchem"... ale z ja to ja tylko widzę takie dwie kule..co mi coś się skojarzyło..... Kasiek ma dwie takie kule... ale gdzie ???
Oj Danusia nas prześciga jak złoto.....
Aby było ogrodowo..to ja też się podliżę białymi tulipkami o wdzięcznej nazwie Casablanca.....