Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 00:11, 12 mar 2013

Tess napisał(a)
A ja wpadam, żeby się pośmiać, choć podnoszenie ciśnienia takoż niewskazane
Dobrze, że znowu jesteś z nami, Izo-Konstancjo

ja sama nie fiem gdzie byłam jak nie byłam buziam
Evchen 00:14, 12 mar 2013

Izula.. idę spać. Przybądź jutro szybciej, co?... w oxfordkach albo boso, z plusem dodatnim lub ujemnym, z piesą wygoloną albo kudłatą Jak tam kcesz, ale przed godziną policyjną

Buziam, buziam...
Madzenka 00:15, 12 mar 2013

Zatem powitałyśmy dobrze wtorek Buziam na dobranoc
Konstancja30 00:18, 12 mar 2013

Evchen napisał(a)
Izula.. idę spać. Przybądź jutro szybciej, co?... w oxfordkach albo boso, z plusem dodatnim lub ujemnym, z piesą wygoloną albo kudłatą Jak tam kcesz, ale przed godziną policyjną

Buziam, buziam...

że ja na to golenie nie wpadłam wcześnie ...

Kilusia ... kici kici taś taś ... pancia idzie ...

żartowałam zanim kynolodzy mnie zlinczują ... dobranoc
Konstancja30 00:21, 12 mar 2013

Irenko cieszy mnie, że linki sie przydały ale nie niszcz green patyny na donicach ... buźka

Pszczółko ...

Anuś ... no to jak wyglądały owe buty już wiesz ... a prosiłam ubierz się ... nie posłuchałaś ... widziałam, że nie posłuchasz co tu dużo gadać . ... widziałam
Tess 00:23, 12 mar 2013

Konstancja30 napisał(a)

żartowałam zanim kynolodzy mnie zlinczują ...

JulkAd 08:24, 12 mar 2013

Iza jak Cię nie nie ma to cisza przez dobry miesiąc, jak jesteś to od razu 5 stron do nadrobienia...ale nie żałuję, że przyszłam....muszę pocieszyć, nie jedyna ganiasz ze sprzętem czyszczącym po chałupie z powodu kołtunów jakiejś niewyczesanej piesy (ja mąją codziennie targam i ...nic, zrzuca z siebie kilogramy - może nawet sweter udziergam)...w sprawie butów łonczem siem w bólu, bo wiem co to za strata....ale Izo vel Konstancjo nie omieszkam na zakończenie ..."A po nocy przychodzi dzień,
A po burzy spokój"...buziam wtorkowo i życzę pozytywnego dnia

nie jestem lepsza od Ciebie....u mnie tylko ( 28 błędów

edit: zumba bardzo menczoca jest orzeszki lepciejsze...wiem co mówię (31 błędów)
ana_art 09:09, 12 mar 2013

jak to dobrze zacząć dzień od przeczytaniu kilku stron w Twoim wydaniu rozumiem Cię doskonale z tymi orzeszkami i zumbą ...
Joaska 14:29, 12 mar 2013

Konstancja30 napisał(a)
rany ... Madżenka a co ty możesz o dole wiedzieć ))

absolutnie uzurpuje sobie wszelkie prawa do doła na wyłączność ... i to wielopłaszczyznowo ...

przede wszystkim mamy poniedziałek ... i nawet gdyby nie było nic dalej - a jest!!! - to już by wystarczyło ...

poza tym moja druga połowa w pracy ma półpaśca ... i gdybym sama została to byłby pikuś ale nie ... musi być pan pikuś w szczegóły się nie będę wdawać bo kropkami wyszłam poza normy błędów a gdyby doszedł jeszcze brak opanowania to admin (pozdrawiam ) wyciepałby mnie jak nic ... żebym chociaż i ja dostała tego półpaśca ale nie dostanę ...

za to moja druga połowa w domu irytuje mnie ... i nie pytać dlaczego bo irytuje i już ... samym byciem ... dziś wystarczy ...

moja filigranowa córka poszła na zumbę podczas gdy jej tłusta mamuśka zażerając orzeszki w miodzie (po dłuższej chwili zastanowienia uznałam,że tylko orzeszki są zbyt mierne w porcji kalorii jak to zawsze powtarzam jak kraść to miliony jak kochać to księcia ) ... wypłakuje irytację na forum ...

moja siostra będzie malowała na kolor mięty ... ja też kcem malować ... i na mięty niech będzie ... kolor ...

piesa zeżarła mi oksfordki ... (63 błędy !!!)

piesa zrzuca tony kłaków ... i wiecie co ja robię przez 2 godziny po powrocie z pracy ... wiecie bo kto by się nie domyslił ... okurzam !!! ... dzień w dzień ... nie jem ... nie pije kawy ... nie czytam ... tylko odkurzam ... jestem bliska odkurzenia samej piesy i można mnie potem wsadzić do pudła ... tam przynajmniej nie będzie wszystkiego co powyżej ...

mam jeszcze kilkanaście akapitów ale trudno żreć orzeszki i pisać ... dlatego poczekam aż rywalicja nastąpi ... tymczasem do doła uzurpuje sobie pierwsze miejsce na pudle ...

Iza uzurpatorka z Ciebie straszna!!! ale ,
gdzie gnębienie i ciągły terror w pracy hmmmmm??ja tak mam i nikomu nie życzę,
samo irytowanie przez 2 połówke to mało jest jakieś zajęcie mu zlecić i zniknie z pola widzenia, np.hamaczek na lato dla szanownej Konstancji,
No kudłate włosie piesy dzień w dzień .. tu sie zgadzam - ogoliłabym...
A orzeszki - no cóż ja też matka z nadwagą, uczęszczam na zumbe, a potem co.... no co... wieczorem przed TV i Domo i orzeszki wcinam ....

Pozdrawiam,

Aha zakupy ogrodnicze działaja odstresowująco polecam gorąco!!!
Magda70 15:08, 12 mar 2013

Konstancja30 napisał(a)
peesik ...

i zapomniałam ... mam takie tyły na watkach, że wyć mi się kce !!!

E taam tyły...nie przejmuj się
Ważne , że mogliśmy COŚ poczytać