Cebulek na wiosnę i butów nigdy dość - pięcdziesiątka paczka tudzież para to konieczność Ja dziś przy okazji kupna bułek na śniadanie dorwałem dwie paczki cebulek celem zasadzenia ich w donicach i podziwiania wiosną - liczę, że zakwitną na Wielkanoc Pudełka były już skopane jakby dzika świnia sie do nich dorwała - nie żebym nie zrobił jeszcze większego bałaganu w tych pudełkach, gdzieżby Przegrzebrałem te jeszcze nietknięte na spodzie
Nooo tego numeru akurat ni mom a co Ty Sebuś masz na myśli z tym czarnym kanałem , bo nie ogarniam ?? zrób zdjęcie zdjęciu jeśli to nie kłopot i bédzie po sprawie
Co do wrzosów to kule nie wiem podlewam ,a one mają nieładne końcówki..ale doły całkiem całkiem
Yyy, nie
Zawsze powtarzam, że ja wiekszosc zycia mam juz za soba i że zginę śmiercią "tuconą" jeśli ktoś kiedykolwiek usłyszy, że tramwaj w Katowicach pieszego potracil to niech bierze mnie pod uwagę
Ale nie no, bez jaj - serio robisz ten prezent na pół wieku do przodu?
Trzmieliny w tych miejscach widzę, hak najbardziej A jak chcesz zrujnowac domowy budżet to sobie lizaki cisowe kup - łatwiej w ryzach utrzymać, a bardziej szlachetne do róż będą