Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

kasja83 09:50, 05 wrz 2016

Elu targowa inspiracja bardzo zacnaA kocur jaki wrzosowy koneser-miazga...;-DD
UrsaMaior 19:57, 05 wrz 2016

Ja też ostatnio ciężko dumałam nad moim pustym plackiem przed Red Baronem. W końcu są białe jeżówki i Bronze Form. Podoba mi się. Gdybym miała kombinować coś innego, to na zielono jednak. Lub limonkowo...

Rany Julek, właśnie mnie olśniło, że już coś wymyślałam w to miejsce I że berberys już jest. W takim razie może faktycznie postaw na brąz?
Sebek 20:25, 05 wrz 2016

Elaaa - a Ty masz czerwcowy Gardeners World? Widziałas zdjęcia czarnego kanału?
gierczusia 21:03, 05 wrz 2016

Sebek napisał(a)
Elaaa - a Ty masz czerwcowy Gardeners World? Widziałas zdjęcia czarnego kanału? Coś nie pykło, bo chyba limonkowe one były Znowu mi usychajace badyle wcisneli

Nooo tego numeru akurat ni mom a co Ty Sebuś masz na myśli z tym czarnym kanałem , bo nie ogarniam ?? zrób zdjęcie zdjęciu jeśli to nie kłopot i bédzie po sprawie
Co do wrzosów to kule nie wiem podlewam ,a one mają nieładne końcówki..ale doły całkiem całkiem
gierczusia 21:06, 05 wrz 2016

UrsaMaior napisał(a)
Ja też ostatnio ciężko dumałam nad moim pustym plackiem przed Red Baronem. W końcu są białe jeżówki i Bronze Form. Podoba mi się. Gdybym miała kombinować coś innego, to na zielono jednak. Lub limonkowo...

Rany Julek, właśnie mnie olśniło, że już coś wymyślałam w to miejsce I że berberys już jest. W takim razie może faktycznie postaw na brąz?

Urso zaczarowałas mnie tym magicznym zestawieniem..i znowu mam zagwozdkę
gierczusia 21:10, 05 wrz 2016

kasja83 napisał(a)
Elu targowa inspiracja bardzo zacnaA kocur jaki wrzosowy koneser-miazga...;-DD

No właśnie ten placek czerwieni tak mi się podoba
A kot...echhh..to jest aparat żre te wrzosy Sebka , i w tym celu włazi na blat w kuchni , co zwykle nie jest w jego zwyczaju .. Myślałam ,że koty jedzą z zielonych rzeczy tylko trawę , więc ten wrzos i miłość mego kota do niego naprawdę wprawiła mnie w zdumienie
Ciekawa jestem tylko czy szybciej wrzos urośnie czy kot go zeżre
gierczusia 21:18, 05 wrz 2016

BasiaLT napisał(a)

Śliczna kicia

Grubas dziękuje za komplement uwielbiamy go mamy z niego tyyyle radości jak se pomyślę ile lat broniliśmy się przed kupnem kota..echhhh...a tan..przylazł sam i tak już został
Sebek 21:20, 05 wrz 2016

gierczusia napisał(a)

Nooo tego numeru akurat ni mom a co Ty Sebuś masz na myśli z tym czarnym kanałem , bo nie ogarniam ?? zrób zdjęcie zdjęciu jeśli to nie kłopot i bédzie po sprawie
Co do wrzosów to kule nie wiem podlewam ,a one mają nieładne końcówki..ale doły całkiem całkiem

Proszę Wiesz o czym teraz pisze?

gierczusia 21:26, 05 wrz 2016

Aaaaa dzięki wieeelkie jak by mi ktoś powiedział ,że to naczynie stalowe to bym nie uwierzyła...zupełnie tego srebra(?) nie widać...
A na wycenė tego koryta z nierdzewki to już 2 tydzień czekam .. Plastik , ale solidny kosztuje około 3 i pół stówy....
lojalna_ 22:02, 05 wrz 2016

Światowo ! Światowo!

Pamiętaj o mnie bo bede pytac o szczegóły. )))