Mój jesienny ogród
20:58, 30 gru 2012
Malwes, Bogdziu, Aniu, Dziękuję Wam za życzenia, ja również życzę, dużo radości i zadowolenia z życia, udanych spotkań i przyjaźni ogrodowiskowych tych nowych i tych starych. Wczoraj byłem w księgarni, która jest zamknięta w niedzielę a że wczoraj była wolna sobota to udało mi się w końcu wejść do środka. Był tam starszy pan i bardzo był zadowolony że przyszedłem i interesowałem się jego książkami, podejrzewam że za dużego ruchu tam nie ma, gdyż przez półtorej godziny jakie tam spędziłem przyszedł tylko jego znajomy. Dużo mi opowiadał ale mało zrozumiałem, lecz to co chciałem
to się dowiedziałem.
Kupiłem kalendarz ścienny z pięknymi zdjęciami z BC, wielkości 30,30cm,
wygląda jak z prawej strony zdjęcia. Tu z tyłu jest opisane każde zdjęcie.
Album ze zdjęciami okolicy jeziora Okanagan i informator o
szlakach tego rejonu. W drugi dzień Świąt byłem na wycieczce samochodem wokół naszej części jeziora. Była piękna pogoda i droga malowniczo położona na zboczu góry kilka dziesiąt metrów nad wodą. Żegnam się w tym roku z Wami fotkami z drugiej strony jeziora.
to się dowiedziałem.
Kupiłem kalendarz ścienny z pięknymi zdjęciami z BC, wielkości 30,30cm,
wygląda jak z prawej strony zdjęcia. Tu z tyłu jest opisane każde zdjęcie.
Album ze zdjęciami okolicy jeziora Okanagan i informator o
szlakach tego rejonu. W drugi dzień Świąt byłem na wycieczce samochodem wokół naszej części jeziora. Była piękna pogoda i droga malowniczo położona na zboczu góry kilka dziesiąt metrów nad wodą. Żegnam się w tym roku z Wami fotkami z drugiej strony jeziora.