Święta nieubłaganie zbliżają się ku końcowi...
Dziękuję wszystkim za życzenia i piękne karty będące świadkami tych pięknych niezapomnianych chwil
za pamięć i odwiedzinki
Bardzo dziękuję wszystkim za miłe życzenia Spędziłam święta bez komputera więc i bez ogrodowiska... dla Was wszystkich Wigilijny Anioł... niech opiekuje się Wami w Nowym Roku
Ten anioł od chyba trzech lat mieszka na naszym oknie... autorstwa mojej córki.
Aldonko.... kuruj się , byś Nowy Roczek zaczęła zdrowa .... A z Ojcem to kiepsko.. w starszym wieku wszystko się powoli zrasta... ale będzie dobrze.. żebra uciążliwe, ale proste do naprawy. Myślałam by zrobić mały zlocik ogrodowiskowy przed sylwestrem.. a może i na nartki też Cię wydrzeć.. a tu szpital, oj, oj, oj.....
No to mam motywację do ekspresowego kurowania się. Dzięki Aniu. Dla Ciebie trochę kolorków.
No to juz teraz wiem dlaczego Ania taka szczupla ha ha
To sie biedactwo naskacze tylko brac przyklad
Miło mi, że spędzasz święta w moim ogrodzie. Ja leżę z grypą. Najpierw zachorował mój brat, córka przyjechała z Warszawy z wirusem, a samą wigilię ścięło i mnie. Tato szedł na pasterkę i przewrócił się przed samym kościołem łamiąc dwa żebra. Tak więc mamy szpital w domu. Nie pamiętam takich pechowych świąt. Pozdrawiam
Jestem pełna podziwu Ja jak coś sobie namyslę,to ma być tu i teraz, albo nigdy
Każdy plan przyszłościowy bierze w łeb.
Nooo,robiłaś wszystko zgodnie z procedurą piernikaowego ciasta ,
Jesteś wielka
Piękne pierniki !!!!
Cienki strużek sie rozlewa,lepszy gęsty,bo trzyma się w zamierzonym miejscu, można wzorkować.
Ja kiedyś kupowałam pisaki z firmy Schwartau,precyzyjnie detale malowało się.
Teraz nie wiem czy jeszcze są na rynku,bo moje dzieci wyrosły z pierników
Pozdrawiam
Renatko..u siebie wstyd pokazywać ...słoik....z naklejką Zamieściłam na gościnnych występach u innych
Ale dla Ciebie
Etykieta profesjonalna No nie Móf że teściowej serwujesz z takiej karafki ?
Też taką zrobię,tzn przeleję,to co mam dla teściowej
Bo ja tekich procentowych frykasów nie potrafię