W Holandii w sumie prawie wszystko jest niedaleko. Chociaż jak dla nas 70km to nie dystans n a przykład, to mój holenderski mąż już uważa taki wypad do Rotterdamu za całodzienną wyprawę Punkt widzenia jak zwykle zalezy od punktu siedzenia. I mam nadzieję, że jeszcze będziesz miała okazję odwiedzić arboretum, a stamtąd to już do mnie na prawdę blisko
Czy może ma ktoś jakieś doswiadczenia z tą roślinką?. Pisze, że wysiewać do gruntu w kwietniu, maju. Zastanawiam się czy jak wysieje teraz do skrzynki w domu, to ma szansę zakwitnąć w tym roku?.
Też myślę o przyszłości czyli o wiośnie he he he . Poniżej jedna z wersji rabatki do wykończenia. Kula bukszpanowa jest i 3 kulki bukszpan pstry. Reszta do zrobienia. Słoneczko tu od 11 do wieczora (strona zachodnia ) . Czekam na artykuł Danusi o trawach to pewnie coś innego jeszcze wymodzę.
No właśnie Zbyszku i ja o tym pomyślał
Zamiast po prawej pod trzmieliną dawać kolejne trzmieliny aż się prosi o trawki a ściślej mówiąc "Urocze turzyce" - takie fajne piórka do wykończenia. Artykuł gotowy, czeka w kolejce na publikację, postaram się przestawić na początek
Danusiu bardzo dziękuję . Zamiast trzmieliny na pniu będzie coś innego . Czekam na artykuł o turzycach. Jeżeli one wytrzymują spiekotę po południu - to będą tu na stówę.