Bogdziu na szpaka to mi nie wyglądal, u mnie pelno szpakow od wiosny, piórka na wierzchu jednolite a pod spodem cały w białe plamki jeszcze jedno jego zdjęcie
A czy zadowolona jesteś z konstrukcji stalowej domu.....nic Ci nie peka w środku..?... Bo okna to chyba aluminium???
Pęka... W czasie wichury nawet jedna szyba nam pękła, ciut ciut... Okna aluminiowe. Ale genralnie przeszkadza mi tylko w czasie silnych wiatrów, bo wtedy mi kryształki w kinkietach w sypialni hałasują
Humor ponad wszystko no za to Cię tofikuję...
A może te kryształki to od czegoś innego w sypialni brzęczą?????...
Zeta!!!
ups...wydało się
jestem....
Nie ciesz się ja słyszałam że u Ciebie tez coś brzęczało
A czy zadowolona jesteś z konstrukcji stalowej domu.....nic Ci nie peka w środku..?... Bo okna to chyba aluminium???
Pęka... W czasie wichury nawet jedna szyba nam pękła, ciut ciut... Okna aluminiowe. Ale genralnie przeszkadza mi tylko w czasie silnych wiatrów, bo wtedy mi kryształki w kinkietach w sypialni hałasują
Zeta!!!
ups...wydało się
jestem....
Nie ciesz się ja słyszałam że u Ciebie tez coś brzęczało
Buty siedmiomilowe
Jesli będą mrozy schowaj ciemierniki do garażu, bo one pędzone w szklarni i mogą być wrażliwe. Wiosną do ogrodu. Uwielbiam ciemierniki.
Buciory dla Waligóry Ależ szaleństwo, a ja się czaję na giełdę i nic i nic, cholercia niech mnie ktoś porwie o 6 rano
Buty od ciemierników super fajne. A jaśminu w czasie kwitnienia lepiej w sypialni nie trzymaj bo szybko złapiesz alergię.
Edit: 2zł to nie wiadomo za co , ziemię , doniczki , prace czy w końcu krzaczek lub wodą do podlewania. Cudne sa i też bym nakupiła mnóstwo bo to darmo było.
Bożenko, dzięki...jak cos się zacznie dziać, wywalę na klatkę schodową
za buty siedmiomilowe, dzieki
i jeszcze takie nasadzenie, nie miałam w co upchac te hiacynty, no zong!
i uciekam kochani!
jutro wyjazd, odwiedzam koleżankę z forum
No normalnie miodzio
Miłego spotkania Wam życzę.....
Buty od ciemierników super fajne. A jaśminu w czasie kwitnienia lepiej w sypialni nie trzymaj bo szybko złapiesz alergię.
Edit: 2zł to nie wiadomo za co , ziemię , doniczki , prace czy w końcu krzaczek lub wodą do podlewania. Cudne sa i też bym nakupiła mnóstwo bo to darmo było.
Bożenko, dzięki...jak cos się zacznie dziać, wywalę na klatkę schodową
za buty siedmiomilowe, dzieki
i jeszcze takie nasadzenie, nie miałam w co upchac te hiacynty, no zong!
i uciekam kochani!
jutro wyjazd, odwiedzam koleżankę z forum
Bożenko, doczytam, ale w tygodniu, w weekend z reguły nie siedzę, ale relacja z giełdy musiała być...wrzucam moje birki...cudowne, nr 1!..potem wywal
wiek...16 lat
No fajne są .Miałam coś podobnego dawno temu ale nie ta klasa i kasa. Nie będe wyrzucac bo temat ogrodniczy i może jeszcze komuś sie spodobają. Dzięki ze pamiętałaś bo już u Ciebie szukałam ale było tylko o zakupach. Coś mi się zdaje ze Ty jedna pojechałas bez konkretnych planów zakupowych a najwięcej kupiłas. Zakupy piękne tak jak i klientki tej giełdy.Pozdrówka.
naprawdę nie miałam planów...ja tylko patrzyłam na dziewczyny, co one kupują i tak stałam się posiadaczka wielu roślin...róże i jasmin, dla mnie strzał nr 1
birki sa niezniszczalne, ale to buty niemieckie, więc jak większośc ich produktów, maja dobre opinie, to własciwie buty na całe życie, rany, jak strasznie to brzmi!
ciekawa jestem, jak wypadną Anglicy
Dla mnie nie brzmi strasznie ja nie lubię ciuchów kupowac to chętna jestem na takie co na całe życie wystarcza.