Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 14:33, 19 lut 2013

Kondzio napisał(a)
Dla was ode mnie walentynka

Oj Kondziu ale mi przyjemnośc sprawiłes Dla mnie Walentynka? Wybacz ale niezwyczajna jestem do takich miłych gestów tym bardziej milo zaskoczona .Cos zaniedbuje swój watek ale czasu mam ostatnio tak mało Juz niedługo to sie zmieni Serdecznosci posyłam
dajana 14:34, 19 lut 2013

dorkow0 napisał(a)
Witaj Danusiu... Uściskam Cię dziś tylko mocno i wycałuję wirtualnie... Buziole przesyłam... :

Odwzajemniam wszystkie serdecznosci tego swiata Dorciu To wszystko dla ciebie
dajana 14:37, 19 lut 2013

hanka_andrus napisał(a)
Budzę wiosnę u Ciebie!

Hanusiu u mnie wszystkie pory roku jednoczesnie w sercu przede wszystkim Jeszcze tydzien i przybędę strasznie mi inni czas zajmują Nadrobie niebawem wszystko Buziole gorace posyłam i dziekuje za moje kolorki kwiatuszkowe
dajana 14:40, 19 lut 2013

Bogdzia napisał(a)
Dajanko pochwal się na co kase wydajesz.Pozdrówka.

Bozenko jeszcze tydzien i porozmawiamy swobodnie bez mojego pośpiechu Przepraszam za zaniedbanie Wpadam na 5 min i wypadam taki mam kołowrotek ostatnio nie zaplanowany Ściskam serdecznie
dajana 14:45, 19 lut 2013

beata0109 napisał(a)
Wpadłam z rewizytą .jestem pełna podziwu. Krew pot i łzy. Taki ugór i kamienie zniechęciłby niejednego ogrodnika. Jeżeli pozwolisz będę Cię odwiedzać i trzymam kciuki za ogród żeby stał się wymarzoną oazą

Bardzo się cieszę z twojej wizyty Beatko i tak już za kazdym razem radość moją widzieć będziesz.Bo jak nie cieszyc sie kiedy wpadają tak mili goscie
dajana 14:47, 19 lut 2013

weronika77 napisał(a)
Dajanko, dzisiaj dopiero doczytałam Twoje pytanie. Nicienie to szkodniki, podgryzają korzonki roślinek, a aksamitki je unieszkodliwiają. Z Kajtkiem, podniosłaś mnie na duchu bardzo.

Weroniko napiszę do ciebie z domu kończe właśnie pracę Buzka
weronika77 00:07, 20 lut 2013

Dajanko, dziękuję za OPR. Masz rację, choć ja bez smyczy z Kajtkiem nie wychodzę. Muszę sobie kupić gaz jak doradzała Ania asc. Psa bezpańskiego już u nas nie ma, jednak Policja zadziałała natychmiast, i jest spokojnie. Inne pieski chodzą na swoje spacerki ale te mają swoje domy i inne poczucie bezpieczeństwa.
Chętnie poczytam, jak swojego nauczyłaś zostawać w domu, bo mój kiedyś będzie też musiał zostać.
Myślałam, że lepiej się ułożą relacje miedzysąsiedzkie z M. rodziną, która teraz zajmuje działkę obok (bez odgrodzenia się). Naraz słyszę, że dziecko jest uczulone na psa ( mają kota) i boją się, że Kajtek może ugryźć.Trzeba postawić płocik, żeby Kajtek był bezpieczny i oni też. Ale wyjazdy bez Kajtka muszę sobie wybić z głowy, co też czynimy. Mieliśmy jechać na 8-dniową wycieczkę do Turcji, ale powiedziałam M, że nie mam dla psa rzetelnej opieki, i nie jadę. Czasem trzeba wyjechać na kilka godzin i wtedy zostałby w domu, w gorszą pogodę, ale jak go nauczyć.

Oto róża przepraszająca za stres Kajtkowy

a to on sam, już zdrowy i radosny.(przyniósł smycz bo chętny na spacer). Buziaki.
an_tre 20:56, 21 lut 2013

Dajano wpadłam się przywitać
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
dajana 21:42, 21 lut 2013

Napisałam tak długi tekst Weroniko i wszystko poszło w kosmos ,na dodatek muli mi komputer a każde zdanie wkleja się z 20 min .Jutro powtórzę to co napisałam Jestem zła bo tyle się napracowałam i na nic .Kajtulek cudny i bardzo sie cieszę że nic już mu nie jest .Nie chciałam aby wyszło jak OPR Napisałam to wszystko jedynie w dobrej wierze aby tobie i jemu oszczędzić cierpień.Napisze resztę jutro w pracy tam przynajmniej dobrze działa mi komputer Buziaki dla was
Bogdzia 21:44, 21 lut 2013

Pozdrawiam Dajanko.